„Eu chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Nu rețin să fi ajuns acasă și să mă fi urcat din nou la volan”

„Eu chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Nu rețin să fi ajuns acasă și să mă fi urcat din nou la volan”

Ana Morodan a vorbit, într-un interviu pentru Acces Direct, despre ziua în care a provocat un accident minor în trafic și fost oprită de poliție de trei ori. Contesa Digitală nu-și mai amintește detalii importante despre acea zi, relatează a1.ro .

Ana Morodan a fost oprită de trei ori de poliție pe 29 martie după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și a provocat și un accident rutier. Reamintim că influencerița a dispărut din mediul online pentru o perioadă, însă nu înainte de a-și asuma responsabilitatea pentru faptele sale și mai ales, a recunoscut că a greșit.

Acum, la aproape o lună de la accident, Ana Morodan face primele declarații despre ziua teribilă în care a fost la un pas de tragedie. Ce spune despre acea zi.

Ana Morodan nu-și aduce aminte când a urcat la volan a doua oară: „Eu chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan”

Contesa Digitală a mărturisit în cadrul interviului că este dependentă de medicamentația pentru depresie. Nu de puține ori, Ana Morodan a recunoscut că se confruntă cu anxietate și depresie.

„Când iei medicamente pentru depresie în exces, acestea pun control pe mintea ta. Nu știu cum am urcat la volan și rămâne de văzut, pentru că eu chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Nu rețin să fi ajuns acasă și să mă fi urcat din nou la volan. Acum, că m-am mai liniștit, așteptăm să vedem cum s-a întâmplat totul. (...) Când am luat-o pe Primăverii, nu mai rețin exact, m-a oprit a doua oară Poliția, dar cu siguranță ce pot să știu e că nu am avut niciun fel de intenție să mă arunc cu mașina în populație sau cum s-a vehiculat”, a spus Ana Morodan, potrivit Spynews .

Cum a reacționat Ana Morodan când a aflat că va fi arestată pentru 24 de ore

După accidentul provocat, Ana Morodan a fost reținută de oamenii legii pentru 24 de ore, iar apoi i s-a dat verdictul: control judiciar pentru 60 de zile. Acum, după ce apele s-au mai limpezit, Ana Morodan privește partea bună a lucrurilor și spune că este fericită că nu a provocat un accident mai grav care să implice pagube umane.

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om. (...) Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic”, a mărturisit Ana Morodan, în exclusivitate pentru Antena Stars .

În interviul acordat, influencerița a punctat că nu este deloc mândră de cele întâmplate și se arată profund afectată. Cu ochii în lacrimi, Ana Morodan spune că pastilele au pus controlul pe ea și a avut zile când nu putea interacționa cu alți oameni dacă nu-și lua pastilele care să-i țină emoțiile sub control.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale