EURO 2016 - Scrisoare deschisă a lui Schweinsteiger după eliminarea Germaniei

EURO 2016 - Scrisoare deschisă a lui Schweinsteiger după eliminarea Germaniei

Căpitanul echipei de fotbal a Germaniei, Bastian Schweinsteiger, a declarat într-o scrisoare deschisă, postată pe site-ul federației sale, că echipa ar trebui să fie mândră, chiar dacă a fost învinsă în semifinalele EURO 2016 de Franța (2-0).

''Este cu adevărat păcat. Visul nostru nu s-a împlinit. Nu am ajuns în finală, iar Rio nu va fi urmat de o altă noapte magică. Din păcate, ne-a lipsit ceva extrem de important împotriva Franței: puțină șansă. Înfrângerile fac parte din joc, chiar dacă ele te fac să suferi'', scrie Schweinsteiger, care a greșit la primul gol marcat de Franța.

''Putem accepta performanța adversarei noastre și, sincer și foarte călduros, să felicităm echipa franceză pentru calificarea sa în finală. Eu sunt mândru de ceea ce am reușit. Noi am rămas fideli stilului nostru de fotbal. Am continuat să creștem ca echipă în ultimele șapte săptămâni și această unitate, care a fost forța noastră în Brazilia acum doi ani, a fost aceeași și aici în Franța'', a adăugat căpitanul echipei germane.

''Fanii noștri fac și ei parte din forța noastră. Peste tot unde am fost — Lille, Saint-Denis, Paris, Bordeaux sau Marseille — datorită vouă, am avut alături de noi al 12-lea jucător'', a ținut să precizeze Schweinsteiger.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Foarte interesante amănunte...

3 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei