EURO 2016: Payet a fost desemnat omul meciului dintre Franța și România

EURO 2016: Payet a fost desemnat omul meciului dintre Franța și România

Internaționalul francez Dimitri Payet a fost desemnat cel mai bun om al meciului dintre naționalele Franței și României, vineri, în deschiderea EURO 2016 la fotbal, a anunțat UEFA imediat după joc.

*EURO 2016: Stancu — Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol în partida cu Franța

*EURO 2016: Săpunaru — Nu meritam să pierdem meciul cu Franța

*EURO 2016: Stanciu — Fanii ar trebui să fie mândri de noi chiar dacă ne-a scăpat egalul pe final

*EURO 2016: Anghel Iordănescu — E dureros și trist să pierzi în minutul 88

*EURO 2016: Didier Deschamps — Meciul de deschidere a fost ca o finală

Jucătorul echipei West Ham United a dat o pasă de gol pentru Olivier Giroud și a marcat golul victoriei în minutul 87, un un șut superb la vinclu.

''A fost mult stres, multă presiune. Dacă cineva ar fi spus că se vor întâmpla așa cum s-au întâmplat lucrurile, nu aș fi crezut niciodată'', a afirmat Payet la conferința de presă de după meci.

''În primele 15 minute am simțit că este un meci greu, cu o echipă care se apără bine. Am ratat multe șanse, am fost egalați, dar apoi am putut înscrie datorită pregătirii noastre. Spectatorii ne-au ajutat foarte mult'', a mai spus Payet. El a afirmat că ''un avantaj de 2-3 goluri ar fi făcut meciul mai ușor''.

Echipa Franței a învins naționala României cu scorul de 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, în meciul inaugural de la EURO 2016 . Olivier Giroud (57) și Dimitri Payet (89) au marcat pentru gazde, iar Bogdan Stancu (65 — penalty) a înscris golul României. România va juca următorul meci pe 15 iunie, cu Elveția, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va întâlni Albania, pe 19 iunie, la Lyon.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”