EURO 2016: Poliția franceză a arestat patru suporteri ruși la Lille

EURO 2016: Poliția franceză a arestat patru suporteri ruși la Lille

Poliția franceză a reținut în cursul nopții de marți spre miercuri patru suporteri ruși care au participat la o încăierare în orașul Lille, care va găzdui partida dintre selecționatele Rusiei și Slovaciei, din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016.

Huliganii ruși au fost interpelați cu ocazia unei confruntări cu suporterii englezi, care a avut loc în apropierea gării din Lille. Conform martorilor, aceștia i-ar fi atacat pe britanicii aflați la o cafenea din apropierea gării, aruncând cu mobilierul și cu paharele de pe mese aflate pe terasa respectivă, precizează cotidianul francez "20 minutes".

Anterior, în cursul după-amiezii de marți, tot la Lille, forțele de ordine au reușit să oprească la timp o primă tentativă de încăierare între suporterii ruși și cei veniți din Anglia, a cărei selecționată urmează să întâlnească Țara Galilor, joi la Lens.

Uniunea Europeană de Fotbal a amenințat marți Rusia cu excluderea de la EURO 2016, în cazul unor noi incidente, după violențele în care aceștia au fost implicați în weekend, la Marsilia, cu ocazia meciului împotriva Angliei.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Adrian Drăguț, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”