EURO 2016: "Să nu vă temeți de vise", spune selecționerul Țării Galilor

"Visați, să nu vă temeți de vise", a reacționat selecționerul naționalei de fotbal a Țării Galilor, Chris Coleman, după calificarea istorică în semifinalele EURO 2016 în dauna Belgiei (3-1).

* EURO 2016: Țara Galilor, semifinalistă surpriză, după 3-1 cu Belgia

"Acum patru ani, eu eram destul de departe de așa ceva și priviți ce s-a întâmplat. Dacă muncești destul de mult și nu te temi de eșec... Am mai multe eșecuri decât succese, dar nu mi-a fost teamă că voi eșua. Savurez astăzi acest moment atât de plăcut", a continuat Coleman, citat de presa internațională.

"Ne-am apărat ca niște soldați. (...) Știu că echipa mea a destul de puternică pentru a face față oricărui adversar", a spus selecționerul.

După ce Aaron Ramsey și Ben Davies au primit cartonaș galben împotriva Belgiei și nu vor juca în semifinale, Coleman a afirmat: "Îmi pare foarte rău pentru Aaron. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai turneului".

Țara Galilor va întâlni Portugalia în semifinale, miercuri, la Lyon. Cea mai bună performanță de până acum a galezilor era un sfert de finală la Cupa Mondială 1958.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică