EURO 2016: Stancu - Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol în partida cu Franța

EURO 2016: Stancu - Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol în partida cu Franța

Fotbalistul Bogdan Stancu a declarat vineri seara, după înfrângerea suferită cu scorul de 2-1 în fața Franței în deschiderea EURO 2016, că rămâne cu un gust amar chiar dacă a reușit să marcheze singurul gol al echipei naționale a României.

*EURO 2016: Săpunaru — Nu meritam să pierdem meciul cu Franța

*EURO 2016: Stanciu — Fanii ar trebui să fie mândri de noi chiar dacă ne-a scăpat egalul pe final

*EURO 2016: Anghel Iordănescu — E dureros și trist să pierzi în minutul 88

"Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol. Mi-aș fi dorit să mai marchez și să câștigăm. Însă ăsta e fotbalul, se mai și ratează ocazii. Sper ca la partidele următoare mingea să intre în poartă. Nu mi-a fost teamă să execut penalty-ul, nu e prima oară când bat în cariera mea. Chiar nu am avut emoții", a spus Stancu la postul Pro Tv.

El consideră că un rezultat de egalitate era mai echitabil, având în vedere ocaziile celor două echipe. "Știam că întâlnim o echipă foarte bună, știam forța lor individuală și că sunt foarte buni în atac. Dar în același timp știam că dacă vom sta compact în teren o să ne fie mai ușor și le vom crea probleme. Ne-am creat și ocazii, păcat că nu am reușit să le fructificăm. Cred că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Chiar dacă am pierdut, acest joc ne dă încredere pentru meciurile următoare. Dacă le vom aborda cu aceeași atitudine și determinare eu cred că ne vom califica", a menționat Bogdan Stancu.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89 .

Pentru România a înscris Bogdan Stancu (65 — penalty), iar pentru gazde Olivier Giroud (57) și Dimitri Payet (89).

Prima reprezentativă va mai întâlni în Grupa A selecționatele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”