EURO 2016: Vlad Chiricheș - Cu Franța e meciul carierei

EURO 2016: Vlad Chiricheș - Cu Franța e meciul carierei

Trimisul special al AGERPRES, Mihai Țenea, transmite: Căpitanul naționalei de fotbal a României, Vlad Chiricheș, a declarat, joi, într-o conferință de presă susținută la Stade de France, că meciul cu Franța, din deschiderea EURO 2016, e meciul carierei pentru el.

''E meciul carierei de până acum pentru mine. Sper să începem bine, să avem o atitudine bună și să facem jocuri bune'', a declarat Vlad Chiricheș.

''Știm foarte bine că (Franța) e o echipă puternică, iar jucătorii săi evoluează la echipe de top din Europa. Printr-o bună organizare și forța grupului sper să facem față cu brio'', a mai spus Chiricheș.

Meciul de deschidere la EURO 2016 stă sub semnul ''emoției'', din punctul de vedere al lui Chiricheș, care se așteaptă de la susținere din partea suporterilor: ''Suporterii să ne susțină, să ne împingă de la spate, să îi auzim pe Stade de France. Sper să nu-i dezamăgim''.

Chiricheș nu se teme de eventuale atentate la EURO: ''Organizatorii turneului se ocupă de securitate. Ne simțim în siguranță și sperăm fie la fel și în continuare''.

La rândul său, mijlocașul Mihai Pintilii a subliniat că e o mare realizare pentru el participarea la EURO 2016. ''Cea mai mare satisfacție pentru mine este să fiu la acest turneu final'', a spus stelistul.

''Suntem păziți foarte bine'', a subliniat Pintilii, referitor la temerile legate de siguranța competiției.

Cuvântul care îl animă pe Pintilii la meciul de vineri este ''bucurie'', internaționalul român îndemnându-i pe suporteri să creadă în jucătorii echipei naționale.

Portarul Ciprian Tătărușanu a apreciat că partida dintre România și Franța ''e un meci important, dar nu mai important decât celelalte două (cu Elveția și Albania, n. red.). Este meciul de deschidere, iar acest lucru îl face mai special, deci este meciul carierei''.

''Mă simt în siguranță și nu cred că vor fi probleme'', a subliniat portarul Fiorentinei.

Franța și România vor juca meciul de deschidere la EURO 2016, vineri, de la ora 22,00 (ora României), pe Stade de France din Saint-Denis.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...