EURO 2016/ Eder: Ronaldo mi-a spus că voi marca golul victoriei

EURO 2016/ Eder: Ronaldo mi-a spus că voi marca golul victoriei

Cristiano Ronaldo "mi-a spus că voi marca golul victoriei", a declarat Eder, eroul Portugaliei în finala EURO 2016, care l-a învins pe portarul Franței, Hugo Lloris, cu un șut de la 25 m, duminică seara, în prelungirile partidei de pe Stade de France.

"La fel ca întreaga echipă, Ronaldo mi-a dat forță, energie, iar asta a fost foarte important. Golul este rodul unei munci de echipă", a adăugat atacantul echipei franceze Lille, intrat în joc în minutul 76, în locul lui Renato Sanches, și care a oferit Portugaliei primul său titlu major, grație golului înscris în minutul 109.

"După ce Fernando Santos m-a convocat, am dat totul și sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat. Știam că va veni și ora mea, atunci când am fost convocat. Am avut o mare încredere, știam că poate veni și un moment ca acesta", a adăugat jucătorul lusitan.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria selecționatei lusitane (61 de goluri în 133 de meciuri), a părăsit terenul de joc accidentat, în minutul 25. El a revenit pe bancă, de la vestiare, în momentul prelungirilor, încurajându-și foarte mult coechipierii, alături de selecționerul Fernando Santos.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...