EURO 2023 U21. Georgia, surpriza competiției. Revenire miraculoasă cu Belgia, de la 0-2

EURO 2023 U21. Georgia, surpriza competiției. Revenire miraculoasă cu Belgia, de la 0-2

Georgia, care organizează Campionatul European de tineret în tandem cu România, este surpriza competiției de până acum. Co-gazdele au venit cu temele făcute la acest turneu final, spre deosebire de ai noștri.

Georgienii i-au prins din urmă pe belgieni. Foto Sportpictures

Gerogia a surprins în prima partidă de la Euro 2023 U21, învingând miercuri Portugalia. A doua întâlnire tare a gazdelor s-a produs aseară, cu Belgia U21. ”Drăcușorii roșii” s-au desprins în prima repriză la 2-0 și toată lumea credea că Georgia a fost la debut doar un foc de paie. Tsitaishvili (52) și Guliashvili (87) au adus o egalare miraculoasă, astfel că la Tbilisi se vorbește deja de ”sferturile” Campionatului European de tineret.

În cealaltă partidă din grupa A, arbitrată de Horațiu Feșnic, Olanda U21 și Portugalia U21 au remizat, 1-1, astfel că Georgia conduce grupa, cu 4 puncte. Lusitanii au deschis scorul la jumătatea primului act, când Andre Almeida l-a executat pe Verbruggen cu o reluare la colțul lung. Olandezii au egalat în a doua parte, prin Brian Brobbey, în urma unui corner.

Clasament Grupa A

1. Georgia 2 3-1 4

2. Belgia 2 2-2 2

3. Olanda 2 1-1 2

4. Portugalia 2 1-3 1

Următoarele meciuri

Marți, 27 iunie, ora 19.00

Belgia - Portugalia

Georgia - Olanda

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB