Eurodeputatul Cristian Bușoi semnalează: Lipsa medicamentelor afectează mii de pacienți din România și Europa

Eurodeputatul Cristian Bușoi semnalează: Lipsa medicamentelor afectează mii de pacienți din România și Europa

Europarlamentarul Cristian Bușoi (PNL, PPE), președintele Comisiei pentru Industrie din Legislativul European, în calitate de raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE 2021 – 2027, a subliniat că lipsa de medicamentelor în Europa devine o problemă și mai gravă în perioada pandemiei, dar pentru care există soluții.

„Lipsa medicamentelor afectează mii de pacienți din România și Europa, iar criza COVID-19 a adâncit și mai mult problemele existente”, a notat eurodeputatul liberal într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Reamintim că readucerea producției de medicamente în Europa este unul dintre principalele obiective propuse de Cristian Bușoi în programul său pentru viitorul program de sănătate al UE.

Citiți și: Raportul eurodeputatului Cristian Bușoi pentru Programul de Sănătate al UE a fost adoptat: Principala misiunea, creșterea bugetului EU4Health la 9,4 miliarde de euro

Sursa: caleaeuropeana.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”