Europarlamentare2019 Barna: La anul, în 2020, Alianţa USR PLUS va da României cel mai competent şi onest premier

Europarlamentare2019 Barna: La anul, în 2020, Alianţa USR PLUS va da României cel mai competent şi onest premier

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, duminică, la mitingul electoral al Alianţei USR PLUS desfăşurat la Cluj, că în 2020 alianţa pe care o reprezintă va da României "cel mai competent şi onest" prim-ministru.

"Este primul miting electoral al Alianţei USR PLUS. Nu e puţin lucru. E începutul unui drum grozav pe care îl vom face împreună. (...) Imaginaţi-vă la anul, 2020, final de an, Alianţa USR PLUS va da primul ministru al României competent şi onest. Probabil cel mai competent şi onest pe care l-a avut România. Atunci, în momentul acela, fiecare dintre voi îşi va aminti că drumul nostru împreună începe astăzi, în mai, la Cluj, în 2019", a spus Dan Barna.

La rândul său, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat este decis să meargă până la capăt pentru a eradica hoţia, prostia şi sărăcia din România.

"Trebuie să eradicăm hoţia, să eradicăm prostia şi să eradicăm sărăcia. (...) Aşa cum ne învaţă şi Ciuleandra, intrăm în horă. Sunteţi aici şi am intrat cu toţii în horă. Haideţi să jucăm hora asta şi haideţi mai ales să înteţim ritmul şi să ne învârtim până când ducem România asta într-o normalitate pe care o vrem cu toţii", a spus Dacian Cioloş, în acordurile melodiei amintite.

El a adăugat că pentru a schimba lucrurile e nevoia de forţa tuturor, nu a unui singur om.

"De multe ori mi s-a reproşat că sunt ezitant, că sunt indecis, că nu prea ştiu ce vreau. Vreau să vă spun astăzi, aici, că sunt mai decis ca oricând să merg până la capăt şi că n-o să mă oprească nicio ameninţare, pentru că sunt hotărât să schimbăm împreună această ţară. Dar niciun salvator singur nu poate să schimbe România. (...) De data asta e nevoie de noi toţi. (...) Forţa este în noi toţi", a mai spus preşedintele PLUS.

Alianţa 2020 USR PLUS a organizat, duminică, la Cluj, primul său miting electoral pentru alegerile europarlamentare, la care au participat 4.000-5.000 de persoane, potrivit organizatorilor, alături de candidaţii celor două formaţiuni. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

5 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…