Europol, după ce Dorian Popa a fost prins drogat în Lamborghini: „Sperăm ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectat de cursul euro”

Europol, după ce Dorian Popa a fost prins drogat în Lamborghini: „Sperăm ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectat de cursul euro”

Vloggerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului. Celebrul influencer era îmbrăcat în lenjerie intimă.

Dorian Popa a fost prins drogat la volan

IPJ Ilfov a comunicat, că vineri seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Este vorba despre cunoscut vlogger Dorian Popa, care s-a ales cu dosar penal Sindicatul Europol a reacționat pe pagina de Facebook, după ce știrea că Popa era în chiloți la volan a ajuns în toată presa.

”Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”, a scris pe Facebook Sindicatul Europol.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

„Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicat.

Pasionat de mașini

La începutul acestui an, voggerul Dorian Popa anunțat că și-a cumpărat primul său Lamborghini, pe care l-a comandat la începutul lui iunie 2022, din fabrica Lamborghini din Italia.

Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a afirmat Dorian Popa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat