EUROVISION 2016 Candidatul din Belarus vrea să cânte dezbrăcat și însoțit de lupi

Melodia și modul de interpretare al acesteia nu mai reprezintă de multă vreme unicele criterii de selecție de la Eurovision, mulți concurenți mizând pe originalitatea costumelor și a punerii în scenă, iar cea mai recentă dovadă în acest sens poate fi intenția reprezentantului din Belarus de a apărea la ediția din acest an dezbrăcat și însoțit de lupi, relatează ''Huffington Post''.

Captură Foto: (c) OGAE Belarus / YouTube

Alexander Ivanov — Ivan pe numele lui artistic — va prezenta la concursul muzical de la Stockholm, din luna mai, cântecul ''Help You Fly''. El a câștigat selecția națională din Belarus cu această creație muzicală, interpretată într-o ținută vestimentară absolut obișnuită și având pe fundal imagini video ale unor siluete stilizate de lupi.

Însă pentru apariția din capitala suedeză vrea să schimbe radical maniera de prezentare, urmând să-și păstreze doar podoaba capilară — părul blond și lung. În plus, și-a exprimat intenția de a aduce pe scenă lupi în carne și oase, așa cum arată câteva fotografii postate pe internet.

Foto: (c) www.facebook.com / Belarus in English

Este o încercare îndrăzneață de a ''seduce juriul și publicul'', a explicat producătorul cântărețului belarus, care încearcă să obțină aprobarea organizatorilor. Lucru destul de puțin probabil, având în vedere că, din anul 2008, statutul Eurovision nu mai permite prezența animalelor pe scenă. Totodată, nu este admisă nici apariția în costumul lui Adam (sau al Evei) în fața milioanelor de spectatori și de telespectatori care urmăresc în fiecare an această competiție, ajunsă la cea de-a 61-a ediție, comentează ziarul ''El Pais''.

Concursul Muzical Eurovision 2016 are loc la Stockholm în zilele de 10, 12 și 14 mai, aceasta fiind a treia oară când prestigioasa manifestare este găzduită de Suedia. Vor lua parte 43 de țări, printre care și România.

AGERPRES/(AS-autor: Cristina Mac, editor: Codruț Bălu, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

5 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi