EUROVISION 2016 Candidatul din Belarus vrea să cânte dezbrăcat și însoțit de lupi

EUROVISION 2016 Candidatul din Belarus vrea să cânte dezbrăcat și însoțit de lupi

Melodia și modul de interpretare al acesteia nu mai reprezintă de multă vreme unicele criterii de selecție de la Eurovision, mulți concurenți mizând pe originalitatea costumelor și a punerii în scenă, iar cea mai recentă dovadă în acest sens poate fi intenția reprezentantului din Belarus de a apărea la ediția din acest an dezbrăcat și însoțit de lupi, relatează ''Huffington Post''.

Captură Foto: (c) OGAE Belarus / YouTube

Alexander Ivanov — Ivan pe numele lui artistic — va prezenta la concursul muzical de la Stockholm, din luna mai, cântecul ''Help You Fly''. El a câștigat selecția națională din Belarus cu această creație muzicală, interpretată într-o ținută vestimentară absolut obișnuită și având pe fundal imagini video ale unor siluete stilizate de lupi.

Însă pentru apariția din capitala suedeză vrea să schimbe radical maniera de prezentare, urmând să-și păstreze doar podoaba capilară — părul blond și lung. În plus, și-a exprimat intenția de a aduce pe scenă lupi în carne și oase, așa cum arată câteva fotografii postate pe internet.

Foto: (c) www.facebook.com / Belarus in English

Este o încercare îndrăzneață de a ''seduce juriul și publicul'', a explicat producătorul cântărețului belarus, care încearcă să obțină aprobarea organizatorilor. Lucru destul de puțin probabil, având în vedere că, din anul 2008, statutul Eurovision nu mai permite prezența animalelor pe scenă. Totodată, nu este admisă nici apariția în costumul lui Adam (sau al Evei) în fața milioanelor de spectatori și de telespectatori care urmăresc în fiecare an această competiție, ajunsă la cea de-a 61-a ediție, comentează ziarul ''El Pais''.

Concursul Muzical Eurovision 2016 are loc la Stockholm în zilele de 10, 12 și 14 mai, aceasta fiind a treia oară când prestigioasa manifestare este găzduită de Suedia. Vor lua parte 43 de țări, printre care și România.

AGERPRES/(AS-autor: Cristina Mac, editor: Codruț Bălu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!