Eurovision 2023: a doua repetiție a României. Theodor Andrei a schimbat costumul galben cu unul roz bonbon FOTO

Eurovision 2023: a doua repetiție a României. Theodor Andrei a schimbat costumul galben cu unul roz bonbon FOTO

Reprezentantul României în concursul european a urcat din nou pe scena de la Liverpool, pentru cea de-a doua repetiție oficială.

Theodor Andrei, la ccele două repetiții de pe scena Eurovision 2023

În urmă cu doar câteva ore, Theodor Andrei a încheiat încă o repetiție pentru piesa „D.G.T. (Off and On)“. Acesta a făcut câteva schimbări care nu au trecut neremarcate. Spre deosebire de prima repetiție oficială, din 1 mai, când a purtat un costum galben-canar cu sacou și pantaloni scurți, în stilul celor purtate de Angus Young de la AC/DC, de data aceasta el a optat pentru o vestimentație roz bonbon.

Toată ținuta a fost roz, inclusiv bocancii și șosetele cu personajul animat SpongeBob, care nu au trecut neobservate, potrivit blogului live de pe site-ul official al concursului.

După prima repetiție , fanii Eurovision, cei care analizează an de an prestațiile concurenților și care votează masiv, au dat șanse foarte mici României să se califice în finală .

Nu există suficiente culori în lume pentru a face acest cântec să se califice, dar respect pentru Theo pentru că dă 100%“, a comentat un fan al concursului pe Instagram.

Mă tem că va ieși pe ultimul loc. Din toate repetițiile pe care le-am văzut, e singura pe care efectiv nu o înțeleg“, a comentat unul dintre vlogerii canalului Wiwibloggs, specializat în Eurovision.

Suedia, marea favorită la Eurovision 2023

De altfel, potrivit eurovisionworld.com, care a agregat rezultatele mai multor case de pariuri, România va ocupa ultima poziție în acest an, mai exact locul 37. Reprezentantul țării noastre are o șansă mai mică de 1% la câștigarea competiției. Țările cu cele mai mari șanse la trofeul Eurovision 2023 sunt Suedia (42%), Finlanda (23%), Ucraina (5%).

Ediţia din 2023 a Eurovision Song Contest (ESC) are loc în Marea Britanie , care va organiza concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat pe teritoriul acestei ţări. Evenimentul se va desfăşura la Liverpool Arena şi va avea două semifinale şi finala mare.

Semifinalele Eurovision 2023 vor avea loc pe 9 şi 11 mai, iar marea finală pe 13 mai. Theodor Andrei va evolua în cea de-a doua semifinală, pe 11 mai, și va intra în concurs pe poziția a treia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?