Eurovision 2023. Ce a purtat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere: „Tot ce trăiesc este un vis devenit realitate“

Eurovision 2023. Ce a purtat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere: „Tot ce trăiesc este un vis devenit realitate“

Eurovision Song Contest 2023 a început oficial, la Liverpool, cu ceremonia de deschidere de duminică, 7 mai.

Theodor Andrei, la ceremonia de deschidere Eurovision 2023 FOTO Profimedia

Reprezentanții celor 37 de ţări participante au defilat pe covorul turcoaz, la Muzeul Walker Art Gallery din Liverpool, și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la eveniment. Artiștii,

Theodor Andrei a purtat o ținută alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizată cu perle şi metal. Reprezentantul ţării noastre este foarte bine primit de întreaga comunitate mass media şi mereu întâmpinat cu bucurie de fani, aşa cum s-a întâmplat pe parcursul întregii perioade de pregătire şi repetiţii din Liverpool, se arată într-un comunicat transmis de TVR.

România evoluează în a doua semifinală Eurovision 2023

Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu - totul înconjurat de energia de Rock'N'Roll.

Ca orice iubire de genul acesta - începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war“, a declarat cântărețul.

Concursul muzical european debutează cu prima semifinală, în data de 9 mai, transmisa în direct şi în exclusivitate, de la or 22.00, la TVR 1, TVR Internaţional și TVR+.

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa „D.G.T. (Off and on)“. Artistul va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023, în data de 11 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro