Eurovision 2023: confuzie totală după prima repetiție a României. „E Apocalipsa! Mă tem că va ieși pe ultimul loc“ FOTO

Eurovision 2023: confuzie totală după prima repetiție a României. „E Apocalipsa! Mă tem că va ieși pe ultimul loc“ FOTO

Prima repetiție a lui Theodor Andrei pe scena de la Liverpool i-a bulversat pe fanii concursului, mulți dintre ei comentând că România nu va trece de semifinală.

Theodor Andrei, prima repetiție la Eurovision 2023 Foto Corinne Cumming EBU

Costumul, mesajul, conceptul show-ului au ridicat întrebări printre fanii Eurovision, cei care analizează an de an prestațiile concurenților și care votează masiv. Analizând comentariile din rețelele sociale, vlogurile și podcasturile despre primele repetiții de la Liverpool, lucrurile nu par să stea prea bine pentru reprezentantul României, Theodor Andrei .

Acesta a avut pe 1 mai prima repetiție la Eurovision 2023, iar momentul său artistic – total diferit de cel din finala Selecției Naționale – a fost destul de bulversant, potrivit comentatorilor. În primul rând, alegerea vestimentară – un costum galben aprins cu sacou și pantaloni scurți, în stilul celor purtate de Angus Young de la AC/DC - a surprins pe multă lume.

Nu există suficiente culori în lume pentru a face acest cântec să se califice, dar respect pentru Theo pentru că dă 100%“, comentează un fan al concursului pe Instagram, în timp ce altul crede că reprezentantul României „nu va fi niciodată Maneskin“.

Totuși, o parte dintre comentatori cred că piesa este bună și că Theodor Andrei are reale calități vocale, totuși nu suficient pentru o calificare în finală. Dar e o rampă de lansare, ținând cont de faptul că are doar 18 ani și că urcă pe scena mare la Eurovision Song Contest.

Însă, pe lângă vestimentația aleasă, cu-adevărat bulversant este conceptul show-ului pus în scenă la Liverpool. Vlogerii de la Wiwibloggs, un canal YouTube dedicat concursului muzical, au o părere tranșantă despre show-ul României.

Să începem cu lucrurile bune, cred că proiecțiile de pe ecranele LED sunt impresionante. Apoi vezi o femeie îmbrăcată într-un cearșaf alb, nu știu dacă e Isus sau o fantomă, e o imagine care te «bântuie». Apoi îl vezi pe Theodor în pantaloni scurți galbeni, cu sacou, fără cămașă, ieșind din «foc». E biblic, e Apocalipsa! Pe mine m-a cam speriat. Apoi, dansatoarea îl tot atinge, m-am simțit ciudat, deși îmi plac momentele senzuale pe scenă. Dar e ca și cum cei doi ar fi încercat să transpună pe scenă o partidă de sex. Din punct de vedere vocal, are ceva, o sclipire. Dar tot pachetul e cam mult pentru mine. Cred că peste 5-6 ani îl vom vedea din nou, așa că e o mare șansă pentru el să fie acum pe această scenă. Dar tot nu înțeleg numărul lui“, a spus William de la Wiwibloggs.

Dezordonat, confuz, incoerent... ne-a lăsat fără cuvinte când l-am văzut prima dată. Nu prea știu ce să spun despre show. Theodor Andrei e fantastic, are voce bună, prezență scenică, dar toate acestea se pierd în toată acea dezordine de pe scenă“, a adăugat Oliver de la Wiwibloggs.

Mă tem că va ieși pe ultimul loc. Din toate repetițiile pe care le-am văzut, e singura pe care efectiv nu o înțeleg“, a concluzionat William de la Wiwibloggs.

Semifinalele și finala vor fi transmise în direct pe canalele TVR, în zilele de 9 şi 11 mai şi respectiv, 13 mai. Theodor Andrei va evolua în cea de-a doua semifinală, pe 11 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina