Eurovision 2023. Horia Moculescu: „La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil“

Eurovision 2023. Horia Moculescu: „La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil“

Unul dintre cei mai titrați compozitori români a criticat dur pestația din acest an a reprezentantului României, Theodor Andrei, dar și modul în care TVR organizează Selecția Națională.

Horia Moculescu consideră un eșec participarea României la Eurovision 2023 FOTO Arhivă Adevărul

Deși ratarea calificării României în finala Eurovision Song Contest 2023 era previzibilă - și au fost mule avertismente în acest sens, de la cotele caselor de pariuri la comentariile și observațiile făcute de jurnaliști și fani – dezamăgirea este mare în lumea muzicală.

În continuare reacțiile „curg“ de la telespectatori, fani și personalități din lumea muzicală și TV. Horia Moculescu a fost multă vreme implicat în fenomenul Eurovision, ca membru al juriilor de la preselecțiile și Selecțiile Naționale și consideră un eșec participarea din acest an a României.

La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardonabile“, a declarat Horia Moculescu pentru Playtech Știri .

Totodată, compozitorul în vârstă de 86 de ani - autorul unor piese celebre precum „Salcia“, „Prima iubire și ultima“ și „Chemarea dragostei“ - , învinovățește TVR și pe cei care au gândit conceptul show-ului pentru acest eșec.

Cine l-a trimis pe copilul ăla pe scenă, într-o sală cu mii de locuri, absolut singur? Toți ceilalți au o avut o coregrafie, ceva! Ar trebui ca producătorii show-ului nostru să fie amendați! M-am săturat de acel Dorel din TVR! Cineva trebuie să dea socoteală pentru banii de la buget, mulți sau puțini, de care ne-am bătut iar joc. Iar despre copilul acela, despre băiatul nostru, ce ar mai fi de spus? Visele lui s-au năruit la miezul nopții, după concurs“, a mai spus compozitorul pentru sursa citată.

uo

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”