EVACUAREA/Acum se vede DE CE ALERGA Gâdea DISPERAT după Mihalache și Gorghiu! Și poate ne spune DNA cum l-a AVERTIZAT Diaconu pe Gâdea!

EVACUAREA/Acum se vede DE CE ALERGA Gâdea DISPERAT după Mihalache și Gorghiu! Și poate ne spune DNA cum l-a AVERTIZAT Diaconu pe Gâdea!

Se evacuează Antenele! Acum iese la iveală motivul pentru care Mihai Gâdea alerga disperat după Mihalache și Gorghiu pe la Munchen și Washington! Băiatul a fost trimis să cadă la pace cu noii stăpâni! Pentru că este foarte clar: de la ANAF a venit avertismentul că executarea nu mai poate fi oprită! Dovadă că a doua zi după ce Gâdea s-a întors în țară fără să obțină ajutor, fostul șef al ANAF, cercetatul Gelu Diaconu, a semnat Ordinul de Evacuare, pe 8 februarie. Iar avertismentul că urmează evacuarea a fost dat undeva pe la sfârșitul lunii decembrie după cum spun sursele noastre!

Ia să vedem filmul

Pe 30 ianuarie, șeful Cancelariei Prezidențiale Dan Mihalache și Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, sunt fotografiați împreună la Balul Sașilor de la Munchen. Poza declanșează un adevărat scandal, vorba bancului, și la noi și la ei.

Pe 3 februarie încep să apară informații că Mihalache și Gâdea au trase comun și în SUA. Apoi, pe 5 februarie sunt publicate fotografiile cu Gâdea și Gorghiu înghesuindu-se în biroul lui Rumsfeld.

Pe 7 februarie, toate personajele din pernicioasa poveste s-au întors acasă.

Pe 8 februarie Diaconu semnează Ordinul de Evacuare. În regim de urgență, dar nu-l pune în aplicare!

Misiunea lui Gâdea a eșuat! Se pare că nici Mihalache, nici Gorghiu n-au riscat! Singura întrebare care mai rămâne este dacă de la Cotroceni va veni vreo comandă de prelungire a termenului de evacuare. Va fi un mesaj foarte important despre jocurile de putere de la palatul Cotroceni.

Așa cum acum devine aproape obligatoriu ca DNA să ne spună cum l-a avertizat Gelu Diaconu pe Mihai Gâdea despre ce urma să se întâmple. Pentru că ceea ce s-a întâmplat este foarte grav! Gâdea este vizat direct de documentul emis de ANAF, i se pune poprire pe conturi! 

 La Antena3 a început MANIPULAREA

La un an și jumătate de la pronunțarea deciziei definitive de condamnare a lui Dan Voiculescu în „Dosarul ICA”, ANAF evacuează posturile trustului Intact. Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei”, a anunțat, ieri, directorul Antenei 3, în timpul emisiunii „100 de Minute”, iar postul a intrat în regim de Breaking News. Mihai Gâdea susține că emisia postului este amenințată deoarece inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia și Zu TV vor fi evacuate. Lui i s-au alăturat vedetele Antenei 3, care au spus că este imposibil ca televiziunile să se mute în termenul prevăzut de ANAF, iar emisiile posturilor vor fi afectate. Dana Grecu a repetat aproape obsesiv că Puterea a NEGOCIAT MEREU, chiar și cu Cocoș. Același mesaj a fost repetat și de Răzvan Dumitrescu. O fi întâmplător acest mesaj? Cui o fi adresat?

ANAF vrea să-i lase fără curent și alte utilități dacă nu părăsesc clădirea în cinci zile 

ANAF a confirmat printr-un comunicat evacuarea, iar decizia vine la doar câteva zile de la demiterea șefului Fiscului, Gabriel Diaconu. Totodată, Fiscul a transmis o solicitare furnizorilor de utilități, ca în cazul în care Antenele nu respectă notificarea, să le fie tăiate utilitățile. 

Gelu Diaconu este cel care a semnat ordinul de evacuare a Antenelor, atât din imobilul de pe strada Gârlei, cât și din sediul de pe șoseaua București -Ploiești. Întrebat de EVZ, acesta a confirmat: „Este adevărat. Atunci habar nu aveam de dosarul fabricat la DNA”. Mai mult, se pare că în același dosar există popriri pe conturi deținute de Mihai Gâdea și Daniel Constantin. Întrebat de EVZ, Gelu Diaconu a răspuns afirmativ în ceea ce privește „toate popririle”.

Să NU UITAȚI aceste AMĂNUNTE când auziți MINCIUNILE de la Antena3

* Dan Voiculescu a dat României un tun de 60 de milioane de euro din care Fiscul a recuperat, în ultimii 2 ani, doar câteva sute de mii de euro!

* Legea cere ca ANAF să confiște, DE URGENȚĂ, bunuri, dacă nu există bani cash, lucru care i se întâmplă oricărui român sau oricărei firme!

* 60 de milioane de euro gaură în buget înseamna 240.000 de pensii!

* Dan Voiculescu a „cumpărat” cu 100.000 de euro un teren de 30 de hectare în Băneasa (300.000 de mp!), de aici este acest Prejudiciu de 60 de milioane de euro!

* Antena 3 nu se închide! ANAF nu poate face așa ceva! Antena 3 trebuie doar să se mute în alt sediu!

* Statul e OBLIGAT să vândă sediul Antenei 3 pentru a-și recupera prejudiciul!

* Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF, a întârziat punerea în aplicare a Legii privind confiscarea bunurilor lui Voiculescu din 2014 (cind s-a dat sentința finală în Justiție) și până pe 8 februarie 2016, când a semnat ordinul!

* Orice șef ar fi venit la ANAF după Diaconu ar fi riscat închisoarea pentru neexecutarea acestui Ordin.

* Nu Băsescu, nu Iohannis, nu Cioloș, nu acest nou șef al Fiscului sunt VINOVAȚII așa cum se STRIGĂ DEJA pe post la Antena3!








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu