Evaluarea managerilor de teatre: George Ivaşcu a obţinut 7,94; George Mihăiţă - 8,46

Evaluarea managerilor de teatre: George Ivaşcu a obţinut 7,94; George Mihăiţă - 8,46

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihăiţă, a obţinut nota 8,46, iar directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a primit nota 7,94 în cadrul evaluării managementului pe anul 2021, potrivit Primăriei Capitalei.

Conform informaţiilor publicate joi pe site-ul municipalităţii, directorul Teatrului "Ţăndărică", Călin Octavian Mocanu, a obţinut nota 9,76, în timp ce directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Vasile Muraru, a primit la evaluare 8,23.

Cei patru au trecut prin evaluarea anuală.

PMB a evaluat, în perioada 6 - 12 aprilie, activitatea celor 16 manageri de instituţii de cultură din Capitală subordonate municipalităţii.

Primăria Capitalei urmează să anunţe şi rezultatele celorlalte evaluări.

Managerii instituţiilor de cultură trec prin două tipuri de evaluări: anuală şi finală, realizată la expirarea perioadei contractului de management. Dintre cei 16 manageri care au fost supuşi evaluării, 12 au trecut prin evaluarea anuală, iar restul de patru prin evaluarea finală.

Managerii care obţin o notă mai mare de 7 la evaluarea anuală îşi continuă contractul de management; cei care obţin o notă mai mică de 8 nu mai au dreptul să participe la evaluarea finală, iar în cazul celor care iau sub nota 7 contractul de management încetează imediat, autoritatea publică fiind obligată să demareze organizarea unui nou concurs de management, a precizat Primăria Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...