Evoluţia norului de fum în zona Delta Văcăreşti va fi de dispersie şi deplasare spre est-nord-est (meteo)

Evoluţia norului de fum în zona Delta Văcăreşti va fi de dispersie şi deplasare spre est-nord-est (meteo)

Evoluţia norului de fum în zona Delta Văcăreşti va fi de dispersie şi deplasare spre est-nord-est, potrivit simulărilor modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

"Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Delta Văcăreşti, Municipiul Bucureşti, sector 4, se apreciază că cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări (viteze la rafală de până la 35...45 km/h), din direcţie predominant vest-sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre est-nord-est.

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, marţi, în Delta Văcăreşti, focul afectând o suprafaţă de circa 5.000 de metri pătraţi.

"Nu sunt persoane rănite până în acest moment. Este un incendiu cu manifestare intensă. Arde vegetaţia uscată din zona parcului şi a Deltei Văcăreşti", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

El a afirmat că suprafaţa afectată estimată iniţial este de 5.000 de metri pătraţi, însă, "sub influenţa vântului", este posibil ca deja aceasta să fie mult mai mare şi riscul mult mai ridicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…