Excepționalul mesaj al primului român care a votat în diaspora, la turul II

Excepționalul mesaj al primului român care a votat în diaspora, la turul II

Excepționalul mesaj al primului român care a votat în diaspora, la turul II.

Ioan Macaveiu este primul român care a votat pentru turul II al alegerilor prezidențiale. El s-a prezentat la secția de votare din Auckland împreună cu soția sa, care a fost primul votant la turul I. Tânărul român a făcut un apel la unitate națională și i-a îndemnat pe cei nemulțumiți că favoritul lor nu este pe buletinul de vot să meargă la urne. El se referea la votanții lui Dan Barna.

„Astăzi am facut schimb cu  Mădălina Ghibuşi  si am fost primul român de pe glob care a votat în turul al 2-lea al alegerilor prezidențiale 2019.
Am votat cu gândul că de aici de la "capatul lumii" vom contribui, împreună cu familia și prietenii noștri, la o nouă șansă pe care România o merita atât, atât de tare.
Multi de acasa vor vota ???? din interes personal si o fac intr-un mod constant, bravo lor.
Altii, hotărâți si conștienți de importanta acestui moment, vor vota cu????, nu neaparat pentru increderea in candidat, ci pentru o perspectiva pe termen lung mult mai favorabila dar si pentru a oferi o perioadă mai stabilă pe plan politic, pana la următoarele alegeri parlamentare.
Astazi am fost la vot cu gandul si la toti cei care au votat in primul tur, ca si noi de alt fel, cu ????️ si nu mai vor să voteze si in acest weekend.
Sper tare mult sa va răzgândiți si sa luati in considerare ca Romania (????????????) ️ pe care vi-o doriti nu poate fi completa fara contributia voastra ????️.
Asa ca cel mai bine haideti sa jucam in echipa si dam un +plus de energie fratelui nostru experimentat,lent si tacut ???? si impreuna sa-i arătăm si fratelui mai in varsta,egocentric si neinformat ???? ca noi cei tineri, visători,implicati si motivați ne dorim o țară mai bună pentru toti romanii.

#ieslavot   #votdiaspora   #alegeriprezidentiale2019   #votingmatters   #vote   #ROinNZ   #noitoti  PLUS Republica Alianța USR PLUS Digi24 HotNews.ro Romanian Embassy Canberra”


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani