EXCLUSIV Discuții HALUCINANTE, luni la Guvern. Tudose, lui Bădălău: Dacă nu îl dau eu afară ți-l ia DNA-ul!

EXCLUSIV Discuții HALUCINANTE, luni la Guvern. Tudose, lui Bădălău: Dacă nu îl dau eu afară ți-l ia DNA-ul!

Cinci ore a stat luni cuplul mafiot Dragnea-Bădălău în sediul Guvernului. S-a discutat pe „comisii”. Mai întâi Dragnea cu Tudose. Apoi Dragnea cu Tudose și Shhaideh. Și iar Dragnea cu Tudose. Apoi Bădălău cu Tudose. Și iar Dragnea cu Tudose. Ce căuta Bădălău în Guvern? Păi, să-l salveze pe Cuc de la demitere. Sunt sume uriașe în joc. 

Tudose i-a lui Bădălău despre ăla de la Transporturi: Dacă nu îl dau eu afară ți-l ia DNA-ul!

Și se pare că, deocamdată, scaunul lui Cuc a fost salvat. Chiar dacă Dragnea n-a ridicat un deget. S-a mulțumit să fie doar intermediar între Bădălău și Tudose. 

Dragnea avea propriile probleme de rezolvat, cu stadioanele de la CNI. De unde au început să se scurgă informații. Iar Tudose, ca să nu intre la complicitate, a dispus un control.

Puțină lume a observat însă amănuntul foarte important că Tudose n-a fost chemat la sediul partidului pentru aceste discuții. Sau în altă parte. Nu, s-au dus ei la Guvern. Dovada faptului că Tudose, în acest moment, este într-o poziție dominantă iar ei hăituiți de procurori.

Nu este exclus ca lucrurile să fie atât de grave pentru cuplul mafiot Dragnea-Bădălău încât Tudose a vrut doar să dea un semnal de forță în partid.

Urmează zile interesante...



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”