EXCLUSIV „Filiera Evreiască” i-a COMANDAT lui Dragnea o Lege a Lobby-ului. Cică se lucrează deja la ea. Miza: Fondul Suveran de Investiții

„Filiera Evreiască” i-a comandat lui Dragnea o Lege a Lobby-ului. Cică se lucrează deja la ea într-un minister. De ce? Pentru ca băieții cu miliardele din Israel să vină nestingheriți să participe la Fondul Suveran de Investiții. Pe care Dragnea li l-a promis. Și nu mai vor bătăi de cap cu DNA. Se pare că acesta a fost și motivul pentru care l-au băgat în guvern pe omul lor, Ilan Laufer. Care este secretar de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. 

Se pare că Laufer ar fi spus la un eveniment privat, pe la Ploiești, că „... Se lucrează în acest moment la legea lobby-ului care trebuie să vină să reglementeze relația dintre mediul privat și autoritățile statului”, .

„Astazi este foarte greu de pe pozitia unui privat sa te duci si sa discuti cu un oficial public, care reprezinta o autoritate centrala sau locala pentru a initia un proiect. Inclusiv daca este de interes public, lucrul asta se poate interpreta si, de foarte multe ori, se interpreteaza ca trafic de influenta ceea ce este o teama pentru toti cei care sunt implicati in acest sens. Legea lobby-ului trebuie sa reglementeze foarte clar (...), sa gasim fix care sunt acele limite si care trebuie sa fie descrierea lobbyst-ului incat lucrurile sa fie extrem de transparente, iar atributiile celui care face lobby sa fie foarte bine definite ca sa nu aiba loc niciun el de interpretare”, a mai sus Laufer.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet