EXCLUSIV Tudose l-a sunat pe Iohannis și l-a anunțat că o schimbă pe Shhaideh. Dragnea a luat foc

EXCLUSIV Tudose l-a sunat pe Iohannis și l-a anunțat că o schimbă pe Shhaideh. Dragnea a luat foc

Premierul Mihai Tudose a vorbit la telefon cu președintele Klaus Iohannis și i-a comunicat că o schimbă din funcție pe ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Dragnea a luat foc și va face ravagii în ședința PSD.

Tudose pare că o ține pe-a lui.

UPDATE/La sediul PSD a sosit şi Călin Popescu Tăriceanu. Se pare că sunt tensiuni mari.

Sedinta liderilor PSD, inceputa cu o ora intarziere, dupa o intalnire intre Dragnea, Tudose si Tariceanu

Sedinta Biroului Permanent National al PSD a inceput luni cu aproape o ora intarziere, dupa ce presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au venit de la o intalnire avuta cu Calin Popescu-Tariceanu, la sediul ALDE. Dragnea a anuntat jurnalisti ca la sedinta liderilor PSD privind situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb va ajunge si Tariceanu.

La sedinta, care a inceput putin inainte de ora 12.00 la sediul PSD din Kiseleff, participa si ministrul Dezvoltarii Sevil Shhaideh si ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb, vizati de DNA in dosarul Baltii Belina.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”