EXCLUSIV/Fost general SIE spune CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!

EXCLUSIV/Fost general SIE spune CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!

Un fost general SIE spune, pentru Comisarul.ro, cine sunt acoperiții din Justiție. Și cum poate verifica chiar ministerul public sau CSM cine au fost aceștia sau câți mai sunt în sistem. ”Este foarte simplu de verificat”, spune fostul general. „Pentru cei intrați în sistem până în 1990 să se verifice studiile și suplimentar dacă au tatăl necunoscut. De fapt, în buletin scria NATURAL. Asta era formula folosită. Toți cei recrutați de Securitate au la bază doar o școală profesională. La fel s-a întâmplat și cu cei care activau în fosta Miliție, sub acoperire. După recrutare, de-abia, au parcurs și celelalte trepte de învățământ. Toți au absolvit liceul la seral. Din câte știu, spune generalul, procesul de recrutare de către Servicii a încetat, oficial, după anul 2004.” „Chiar dacă știu că va izbucni un mare scandal îi rog pe cei din branșă să verifice două nume, pe fostul procuror Eugen Iacobescu și pe fostul deputat Ioan Adam. O să iasă mare zarvă, o să vedeți!”, a încheiat fostul general SIE.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată