EXCLUSIV/L-au RĂZGÂNDIT? Ghiță s-a cerut la DNA

EXCLUSIV/L-au RĂZGÂNDIT? Ghiță s-a cerut la DNA

Sebastian Ghiță s-a cerut luni dimineață la DNA. Mult mai blând și mult mai dulce-n voce când îi pronunța numele procurorului de caz, Onea. Să-l fi răzgândit ăia de zicea el că l-au amenințat să-l livreze pe Ponta? Sursele noastre spun că nopțile lui Ghiță, de joi încoace, au fost un sfetnic foarte bun. Și avem surse bune...

Oameni de bine ne-au atras atenția asupra faptului că Ghiță a spus mereu că nu vrea să-l dea în gât pe Ponta, nu că n-ar avea cu ce s-o facă... Vom vedea.

„Am senzaţia că săptămâna trecută, lucrurile fiind aşa tensionate şi agitate, s-au făcut multe lucruri de-a valma. Am citit cu răbdare documentele pe care mi le-a pus la dispoziţie, am verificat cu atenţie acuzaţiile. Nu am avut posibilitatea să explic şi varianta mea şi ceea ce cred eu despre acele acuzaţii, sper ca procurorul Onea să mă primească să-i pot da mai multe detalii despre subiectul Herţanu. Am găsit argumente care să-l facă să creadă că implicarea mea în dosarul Herţanu nu a fost cea pe care o suspectează. Nu pricep care este sensul blocării conturilor persoanelor şi firmelor pe care eu le-am cunoscut vreodată în viaţa mea. Practic, toţi colegii de facultate, toţi prietenii care mi-au fost asociaţi vreodată, multe firme despre care nu ştiu nimic s-au trezit cu conturile blocate. Putem să abuzăm oricând pe oricine. Este un abuz. Mi-e ruşine de oamenii aceia. S-au trezit cu conturile blocate”, a declarat Sebastian Ghiță înainte să se prezinte la DNA Ploiești.

Sebastian Ghiţă este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru trafic de influenţă, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată. Lui Ghiţă i-a fost interzis să-şi exercite funcţia de deputat, să părăsească Ploieştiul şi să ia legătura cu Victor Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă