EXCLUSIV/Zgonea a vrut să FUGĂ la UNPR dar Oprea l-a REFUZAT: Bă, mă ÎMPUȘCĂ GENERALII dacă le aduc TIRBUȘOANE ca tine!

EXCLUSIV/Zgonea a vrut să FUGĂ la UNPR dar Oprea l-a REFUZAT: Bă, mă ÎMPUȘCĂ GENERALII dacă le aduc TIRBUȘOANE ca tine!

Un episod spumos a avut loc duminică seara într-un locație din Craiova. Unde mai multe ,,cadre'' UNPR, între care și generalul în rezervă George Velicu, fost șef al Jandarmeriei pe Oltenia și vicepreședinte al UNPR Dolj, l-au bârfit și au râs pe seama nepotului lui Mihai Viteazul, Valeriu Zgonea. Velicu, singurul general român în viață luat prizonier de niște civili, capturat în 1999 de minerii lui Cozma, prietenul lui Oprea, uf, Doamne, ce potriveli, le-a povestit ,,colegilor'' de pahar cum s-a ofertat Zgonea la UNPR.

M-a sunat săptămâna trecută Gabi, a povestit Velicu, să mă întrebe ce părere am despre Zgonea. N-am apucat să-i răspund, că a început să râdă. Mi-a zis, dom' general, tâmpitul a venit să mă roage să-l primim la noi în ,,Legiune''-nr. interesant amănunt, nu? I-am zis, bă noi nu primim răcani, noi suntem generali. Mă împușcă generalii dacă află că vreau să le aduc tirbușoane ca tine! I-am dat viteză!

Precizări tehnice

1. Generalul George Velicu a fost luat prizonier, în 1999 la Costești, de minerii despre care s-a spus că au fost instruiți în prealabil pentru a face față atacului jandarmilor conduși de Velicu. Paradoxal, la acea dată Gabriel Oprea era încă un prieten de bază al lui Cozma.

2. Nimeni n-a observat amănuntul că Gabriel Oprea are biroul în fostul birou al mareșalului Ion Antonescu. Și se mândrește cu asta. De altfel, acest amănunt este un cult în UNPR. Prostul s-a dat de gol în emisiunea cu Striblea de duminică seara dar nici Cristoiu, Striblea cu atât mai puțin, n-au sesizat amănuntul și nu au dezvoltat după ce Oprea a spus că el stă în biroul lui Antonescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990