Experiență audio completă - Căști Bluetooth și Căști Wireless

Experiență audio completă - Căști Bluetooth și Căști Wireless

Nelipsite din viața noastră, căștile au devenit cele mai dorite accesorii pentru telefon, tabletă sau laptop. Le folosim atunci când vrem să ascultăm muzică, când călătorim cu mijloacele de transport, sau chiar când facem curățenie.

Muzica este cea care ne deconectează de la zgomotul cotidian, cea care ne induce o stare de bine și ne relaxează. De la căștile pentru walkman la căștile Bluetooth este o evoluție de zeci de ani. Căștile Bluetooth sunt dotate cu funcția de anulare a zgomotului și au specificații de top.

Căști audio clasice, on ear sau in ear, căști ultramoderne, ce să alegem? Aceste gadgeturi ne ajută să ne conectăm cu ceilalți prin intermediul sunetului și ne fac viața mai plăcută.  Imaginează-ți cum ar fi ca într-un call-center consultanții să nu poarte căști sau cum ar arăta ședințele zilnice dintr-un birou open space! 

Diferența dintre Căștile Bluetooth și Căștile Wireless

Cu toții ne dorim o conexiune ușoară atunci când folosim o pereche de căști la telefon, la tabletă sau la alte dispozitive compatibile. Căștile Bluetooth oferă o conexiune simplă și rapidă. În comparație cu cele bluetooth, căștile wireless au nevoie de un adaptor pentru a fi conectate la un anumit dispozitiv. Ambele sunt fără fir și oferă o experiență plăcută la ascultare.

Atât căștile Bluetooth, cât și cele wireless sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor și te ajută să scapi de fire. Doar le conectezi și muzica preferată te va însoți în timp ce alergi, ești la birou, în mijloacele de transport în comun sau chiar în drumeții. Transpirația și praful nu mai sunt o problemă, deoarece majoritatea căștilor au protecție ridicată împotriva prafului, a transpirației și a apei.

Căști wireless

Sunetul a fost dus la un nivel superior cu ajutorul căștilor true wireless. Căștile cu fir sunt date uitării atunci când te poți mișca liber în timp ce asculți un podcast interesant sau când mama îți spune cum se prepară rețeta favorită și ai nevoie de mâini libere, fără pericolul de a da foc firelor sau a le bagă prin mâncare. Nu există niciun fir care să facă legătura între ele și tot wireless este și semnalul audio.

Căștile true wireless sunt ușoare și discrete, iar tu îți poți desfășura activitatea în voie. În cazul în care vrei să asculți muzica preferată, dar trebuie să te oprești să-ți iei și cafeaua, doar o singură atingere este necesară pentru a auzi și sunetele exterioare. Ai control maxim asupra sunetelor pe care vrei să le auzi sau nu, dar ai și flexibilitate absolută.

Lumea este în continuă schimbare, iar tehnologia trebuie să țină și ea pasul. O calitate superioară a sunetului, apeluri clare și o durată de ascultare mai mare ne dorim cu toții.

Căști Bluetooth

Chiar și alegerea căștilor poate fi complicată atunci când ai mai multe modele și funcții diferite. Căști on ear sau over ear? Care este diferența dintre ele?

Dacă ești o persoană activă sau îți place sportul, căștile on ear sunt potrivite pentru tine. Scapi de firele incomode, poți iniția sau primi apeluri fără ca cei din jur să audă persoana care ți se adresează. Au o autonomie impresionantă și sunt confortabile, așezându-se perfect pe urechi. Poți controla sunetul și gestiona apelurile cu simpla apăsare a butoanelor de pe cască. 

Multe modele au cupele auriculare pivotante și pot fi depozitate foarte ușor oriunde mergi. Tehnologia de anulare a zgomotului te ajută să te bucuri doar de acele sunete pe care vrei să le auzi, nu și de zgomotul din jurul tău. Lasă-te purtat de sunet și bucură-te de fiecare melodie pe care o asculți!

Căștile over ear oferă un confort sporit datorită cupelor cu dimensiuni generoase și care cuprind întreaga ureche, pentru ca sunetul să fie perceput la adevărata lui intensitate. Au fost necesari mai mulți ani de cercetare, creație și inovație până când căștile over ear au fost realizate din cele mai fine materiale, până când sunetele exterioare și-au pierdut ecoul.

Te poți concentra mai bine și mai mult timp pe task-urile de la serviciu. Funcția de anulare activă a zgomotului se adaptează mediului în care îți desfășori activitatea și muzica potrivită te poate ajuta să te focusezi pe ceea ce contează. Ai parte de aceeași liniște și în timpul călătoriilor sau în timp ce te relaxezi.

Bucură-te de cea mai bună experiență de ascultare de până acum. Deși sunt mai voluminoase, preferate de persoanele care își desfășoară activitatea mai mult în interior, căștile over ear pot fi folosite și în aer liber.

Poți găsi căștile on ear sau over ear în numeroase culori și modele, potrivite personalitații și stilului tău. Chiar dacă ești adeptul stilului minimalist sau al celui plin de culoare, sau poate adopți stilul clasic, poți găsi ceea ce-ți dorești.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro