Experiența incredibilă a unei actrițe românce care și-a pierdut actele și banii în Bulgaria: „Am rămas mută. Iubesc oamenii”

Experiența incredibilă a unei actrițe românce care și-a pierdut actele și banii în Bulgaria: „Am rămas mută. Iubesc oamenii”

Aflată în vacanță, Ada Dumitru, una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România, a avut parte de o experiență incredibilă în Bulgaria, după ce ghiozdanul în care avea actele și banii i-a căzut de pe motocicletă.

Ada Dumitru, una dintre cele mai apreciate tinere actrițe FOTO Facebook

Ada Dumitru se afla zilele trecute în Bulgaria pe o motocicletă Harley Davidson alături de un prieten. Iar pe motocicletă era prins ghiozdanul cu toate pașapoartele, toate actele și toți banii. Numai că la un moment dat ghiozdanul a căzut de pe motocicletă fără ca Ada și partenerul său de drum să își dea seama de acest lucru. Iar ce a urmat a fost demn de un film.

„Cum mergeam liniștiți, ne oprește poliția. Nu aveam cască, ne-am gândit toți că primesc amendă. Cum oprim, ne zâmbește călduros și ne spune să așteptăm puțin că îmi vine ghiozdanul acum. Am rămas mută. Ce s-a întâmplat: ghiozdanul a căzut de pe motor, tovarășul meu nu l-a simțit dar FIX în secunda aia era o mașină în spatele lui care a văzut momentul. A oprit, mi-au luat ghiozdanul și șoferul era PRIETEN cu polițistul care urma să ne oprească, avea numărul lui personal, l-a sunat și i-a zis să ne tragă pe dreapta să ne poată da ghiozdanul. Care erau șansele să se întâmple asta? Iubesc oamenii. Îi iubesc din tot sufletul meu”, povestește Ada Dumitru.

La doar 27 de ani, Ada Dumitru, actriţă a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, este considerată una dintre cele mai talentate tinere actriţe din Europa de Est. A debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, este pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi are rol principal într-un serial poliţist alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Actriţă la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, Ada Dumitru a absolvit UNATC în 2017 la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Este fiica actriţei Iulia Dumitru, iar tatăl său vitreg este actorul Constantin (Bebe) Cotimanis .

A debutat la 15 ani într-un spectacol regizat la Teatrul Masca de Mihai Mălaimare, și în urmă cu doi ani a jucat în “Three Knee Deep”, un serial poliţist în care are rol principal, interpretând o criminală în serie, şi joacă alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks (actorul care a interpretat rolul James).

Profesoara sa de actorie a fost faimoasa Susan Batson de la Actors Studio, cea care a pregătit-o timp de 12 ani pe Nicole Kidman.

Ada Dumitru a participat și la ediția din acest an a ”Survivor România”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”