Experiența trăită de Adriana Săftoiu într-un oficiu poștal. „Simțeam cum cerul coboară. Peste drum, cimitirul”

Experiența trăită de Adriana Săftoiu într-un oficiu poștal. „Simțeam cum cerul coboară. Peste drum, cimitirul”

Adriana Săftoiu a descris pe pagina sa de Facebook experiența trăită într-un oficiu poștal atunci când s-a dus să ridice un colet.

Posta Română colete - arhiva foto

„Un tânăr întreabă: pot ridica un colet pentru o colegă? Am datele ei. Da, primește răspunsul, și se așează la rând. Au trecut 25 de minute. Eram deja 8 clienți, o singură doamnă care procesa lent solicitările. Între timp, se vântură alte colege, dar deloc impresionate de noi, aștia de la rând. Mă uit la ceas. Cam 15 minute pe persoană”, începe descrierea Adrianei Săftoiu, fost deputat PNL.

Totul s-a întâmplat la Oficiul Poștal numărul 18 din Sectorul 1.

„Simțeam cum cerul coboară. Peste drum, cimitirul. Nu mai făceam diferența dintre oftatul din oficiu si jalea care se auzea din cimitir. Îndrăznesc. "Doamnă, am toată răbdarea de pe lume, dar suntem zece persoane la rând, colegele de după usă nu ar putea să vă ajute, că unii doar avem de ridicat colete?" Se uită un pic, doar un pic la mine, și după 2 minute apare o colegă a ei.

Cu voce nazală: Cine are de ridicat colete? Ii fac un semn din cap tânărului. Mulțumește tot din cap. Îi cere numărul de telefon al colegei să vorbească cu ea, care nu răspunde. Tânărul îi arată că are buletinul colegei..fără sanse. A stat 45 de minute degeaba. Eu doar 60 de minute. Îmi vine rândul. Era un colet de la copil. Îmi face o surpriză, dragul de el. Simteam doar că explodez, dar nu mă puteam face de rahat. Abține-te, mi-am zis.

Cu Poșta Română trăiesc cea mai nostalgică si frustrantă experiență comunistă. Cam asa era prin 1988 când mă duceam să vorbesc cu părinții, cu taxă inversă”, scrie Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu este fost deputat PNL, consilier prezidențial, purtător de cuvânt al Guvernului și al Administrației Prezidențiale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...