Explicația bizară a Mariei Zaharova: Ucrainenii îl urăsc pe Putin pentru că îl vor, în secret, ca președinte

Explicația bizară a Mariei Zaharova: Ucrainenii îl urăsc pe Putin pentru că îl vor, în secret, ca președinte

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune că ucrainenii îl urăsc pe Vladimir Putin pentru că, în secret, își doresc să fie președintele lor.

Maria Zaharova FOTO Profimedia

Explicația halucinantă a purtătoarei de cuvânt a diplomației ruse a fost dată în cadrul unui interviu acordat televiziunii ruse.

„Ucrainenii îl urăsc și sunt agresivi față de Putin tocmai pentru că își doresc ca el să fie președintele lor”, a spus Zaharova.

Anton Gerașcenko, consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, a postat vineri, pe Twitter, un videoclip cu afirmația care sfidează logica.

Aceeași Maria Zaharova șoca recent cu o altă declarație halucinantă, afirmând că țările care le furnizează drone Ucrainei plănuiesc să se retragă pe Marte în cazul unui dezastru nuclear.

„Nu vor avea timp”, conchidea sarcastic purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova.

Tot ea declara că „oamenii din ţările NATO ar trebui să realizeze că guvernele lor sponsorizează terorismul nuclear practicat de regimul de la Kiev”.

„Noi forme de combatere a amenințării rusești inexistente”

Amintim că, săptămâna aceasta, Ministerul de Externe de la Moscova a reacționat, tot prin vocea Mariei Zaharova , față de decizia Republicii Moldova de a reduce numărul diplomaților ruși acreditați la Chișinău , decizie survenită în urma unui nou scandal implicând spionajul rusesc în această țară.

„ În dorința de a sluji sponsorilor occidentali în ceea ce privește rusofobia, Chișinăul trece la adâncimi noi și tot mai activ preia experiența pre-baltico-ucraineană. Setul standard de măsuri, inclusiv insulte publice regulate la adresa țării noastre, interzicerea mass-mediei în limba rusă, atacul asupra statutului limbii ruse, este completat de noi forme de combatere a amenințării rusești inexistente, iar acum următoarele obstacole pentru diplomații ruși în a-și reînnoi sarcinile funcționale”, a reacționat purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”