Explodează PSD? 21 de deputați și 4 senatori își vor anunța DEMISIA săptămâna viitoare! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? 21 de deputați și 4 senatori își vor anunța DEMISIA săptămâna viitoare! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? 21 de deputați și 4 senatori își vor anunța DEMISIA săptămâna viitoare! După ședința CEx, 25 de parlamentari vor părăsi PSD, spun surse din partid. Nu este exclus ca în perioada următoare să asistăm la apariția unei noi formațiuni politice social-democrate, anunță inițiatorii acestei mișcări de revoltă din PSD.

Pandele a preluat frâiele revoluției anti-Dragnea

Cel care se pare că a devenit liderul mișcării anti-Dragnea este primarul de Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Pandele, împreună cu Paul Stănescu, lucrează, spun sursele noastre, la crearea unei noi mișcări politice care să devină un fel de PSD 2. Și care ar urma, în timp, să înlocuiască actualul PSD. 

Sursele noastre dezmint categoric o trecere a parlamentarilor demisionari la partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, au inițiat deja discuții cu o parte dintre pesediștii care fac deja parte din partidul fostului premier pentru a se alătura noului proiect.

De asemenea, spun aceleași surse, au contracarat tentativa lui Dragnea de a absorbi săptămâna aceasta cea mai mare parte a parlamentarilor rămași în PMP, lucru anunțat cu surle și trâmbițe de aghiotanții liderului PSD.

Pandele și-a retras deja oamenii din PSD. Joacă tare în războiul nervilor

La începutul acestei săptămâni, cei trei parlamentari de Ilfov din gruparea Pandele-Firea au demisionat din PSD. Și joacă tare în războiul nervilor declanșat de Dragnea, spun sursele noastre. Dacă până acum Dragnea era cel care juca în ofensivă, cu tot avantajul căpătat din apariția aparent surprinzătoare a dosarului de la DNA al lui Tăriceanu, a trecut în defensivă. Surse din anturajul lui Pandele se jură că Dragnea știa că va apărea dosarul lui Tăriceanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Germania, cea mai bogată țară din Europa, cu un sistem de sănătate considerat model, rămâne fără paturi de ter…

2 VIDEO Cel mai bogat traficant de droguri din București se ascundea într-un palat de 1 milion de euro

3 Dan Dungaciu / Cum se conduce o ţară? Cel mai performant guvern liberal din istorie

4 A fost localizat inelul cu diamant de la PSD

5 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela