Explozie în sectorul 6/ Unul dintre răniţi - în stare critică la Spitalul Universitar

Explozie în sectorul 6/ Unul dintre răniţi - în stare critică la Spitalul Universitar

Una dintre persoanele rănite vineri dimineaţa în explozia care a avut loc în sectorul 6 al Capitalei este internată în stare critică la Spitalul Universitar, instabilă hemodinamic, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Conform MS, pacientul are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, starea lui este critică, este instabil hemodinamic pe suport vasopresor, instabil respirator, intubat şi ventilat mecanic, iar în prezent este supus intervenţiilor chirurgicale.

Cealaltă persoană rănită, adusă la aceeaşi unitate medicală, este internată la Secţia de chirurgie plastică "în stare relativ bună", arată sursa citată.

Pacienta în vârstă de 60 de ani care a fost transportată la Spitalul Floreasca prezintă arsură prin explozie, gradul I - II, pe 10% din suprafaţa corporală dar extremitate cefalică, membre superioare, torace şi este stabilă clinic, conştientă şi cooperantă.

Vineri dimineaţa, o femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce un utilaj a explodat la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Capitală.

"În această dimineaţă, în jurul orei 5,20, mai multe apeluri la 112 sesizau un zgomot foarte puternic, o explozie, în incinta unei fabrici de pe strada Preciziei din sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi mai multe echipaje de salvatori de la ISUBIF. Din incinta fabricii au fost evacuate mai multe persoane, din nefericire fiind înregistrat decesul unei persoane şi rănirea altora", a precizat DGPMB. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…