Explozie la cea mai mare fabrică de armament din Bulgaria. Cel puțin trei oameni au murit

Explozie la cea mai mare fabrică de armament din Bulgaria. Cel puțin trei oameni au murit

Trei oameni şi-ar fi pierdut viaţa în urma unei explozii produse la un atelier al firmei Arsenal, cel mai mare producător de armament din Bulgaria, informează Reuters.

Firma Arsenal din Bulgaria / Foto Arhivă

„Există victime. Foarte probabil au murit trei oameni. Încă nu este permis accesul în zonă”, a declarat directorul general al companiei, Nikolai Ibuşev. „Încă nu se cunoaşte numărul de răniţi”, a adăugat el.

Potrivit sursei, corpul unia dintre muncitori, un bărbat de 55 de ani, a fost aruncat în aer, iar alte două femei, de 43 și 53 de ani, aflate în atelier la momentul exploziei, sunt date dispărute.

Oficiali din domeniul medical din oraşul Kazanlăk din centrul Bulgariei, unde s-a produs explozia, au confirmat decesul bărbatului şi au mai anunţat că o femeie este spitalizată, în stare critică.

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare în care se vede un nor cu tentă roz deasupra atelierului, scrie Agerpres.

Momentan nu se cunoaște cauza exploziei. Presa locală citează un oficial din Bulgaria care afirmă că incidentul a fost provocat probabil de neglijenţa angajaţilor la manipularea substanţelor explozive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...