EXPLOZIE la rafinăria Petromidia din Năvodari. Patru persoane sunt rănite

EXPLOZIE la rafinăria Petromidia din Năvodari. Patru persoane sunt rănite

O explozie s-a produs, luni, la rafinăria Petromidia din Năvodari aparţinând grupului Rompetrol, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingerea incendiilor şi mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

UPDATE 18:45 - Arafat: Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia

Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, patru persoane rănite fiind în prezent transportate cu ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Constanţa.


 Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) de la Ministerul Afacerilor Interne au declarat pentru News.ro că două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat, luni după-amiază, la Rafinăria Petromidia, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.


În urma deflagraţiei, patru persoane au fost rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri acestea sunt transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Colonelul Daniel Popa, inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa a declarat pentru News.ro că la Rafinăria Petromidia au fost trimise iniţial cinci autospeciale pentru stingerea incendiilor, după care numărul acestora a fost suplimentat cu încă două.

ISU Constanţa a declanşat planul roşu de intervenţie. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție