Explozie puternică în centrul Istanbulului: Circa zece persoane sunt rănite FOTO VIDEO

Explozie puternică în centrul Istanbulului: Circa zece persoane sunt rănite FOTO VIDEO

O explozie puternică s-a produs duminică după-amiază pe artera comercială Istiqlal din centrul Istanbulului, relatează presa turcă, potrivit căreia mai multe persoane au fost rănite.

Explozia a avut loc în jurul orei 16.00 (16.00 ora României), o perioadă a zilei când artera Istiqlal este de obicei plină de turiști și localnici.

Explozie la Istanbul Foto Captura Video

Poliția și ambulanțe s-au deplasat rapid la locul exploziei, care a fost evacuat.

Postul NTV menționează un bilanț cuprins între cinci și zece răniți.

Potrivit unor filmuțele distribuite pe rețelele de socializare, explozia s-a auzit de la depărtare și a produs panică. Mai multe victime pot fi văzute pe jos.

Cauza exploziei este necunoscută deocamdată. Există suspiciuni că ar putea fi vorba de un atentat sinucigaş. Imaginile de la faţa locului sugerează totodată că ar putea fi vorba de o bombă lăsată în zonă.

Artera Istiqlal, în apropiere de Piața Takism, a fost locul unei serie de atentate în 2015-2016 revendicate de rețeaua teroristă Stat Islamic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...