Explozii la Bruxelles: Israelul suspendă toate zborurile dinspre Europa, ca măsură de precauție, dar revine asupra deciziei

Explozii la Bruxelles: Israelul suspendă toate zborurile dinspre Europa, ca măsură de precauție, dar revine asupra deciziei

Israelul a suspendat până la miezul nopții toate zborurile dinspre Europa, ca măsură de precauție și până când se lămurește situația în legătură cu exploziile care au avut loc marți în capitala Belgiei, soldate cu morți și răniți, însă la scurt timp a revenit asupra deciziei, relatează EFE.

* Atacuri teroriste la Bruxelles

Televiziunea locală Canal 10 anunțase că în total au fost suspendate 24 de zboruri — operate de companii israeliene — dinspre Europa și având ca destinație Israelul, până la clarificarea lucrurilor. Ulterior, același post de televiziune a transmis că organele de securitate israeliene au decis în cele din urmă să nu suspende zborurile dinspre orașe europene și având ca destinație Tel Aviv.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe israelian analizează informațiile difuzate pe rețelele sociale conform cărora ar putea exista victime israeliene în exploziile înregistrate pe aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al aeroportului londonez Gatwick a anunțat că pe aeroport au fost întărite măsurile de securitate după exploziile de pe aeroportul Zaventem din Belgia. 'Securitatea pasagerilor și a angajaților de pe Gatwick este prioritatea absolută a aeroportului. Din cauza incidentelor teribile de la Bruxelles, am sporit prezența agenților de securitate și a patrulelor pe aeroport', a spus acesta.

AGERPRES/(AS — editor: Gabriela Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică