EXPLOZIV! „Trimite-mi poze cu poarta fericirii, să-ți văd blănița!“ Scandal sexual cu un episcop şi o femeie cu 30 de ani mai tânără!

EXPLOZIV! „Trimite-mi poze cu poarta fericirii, să-ți văd blănița!“ Scandal sexual cu un episcop şi o femeie cu 30 de ani mai tânără! „Te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi ...!“ Episcopul reformat al Oradiei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanşat de o femeie din Oradea care susţine că i-a fost amantă câteva săptămâni şi chiar că ar fi lăsat-o însărcinată, dezvăluie Adevărul.

Dovada legăturii dintre episcop şi orădeanca Denisa Krisztina Chilba ar fi sutele de mesaje pe care cei doi le-ar fi schimbat şi în care episcopul îi declară iubire, îi cere întâlniri sau chiar poze deochiate. Înaltul prelat neagă însă aceste acuzaţii.

Povestea de iubire, care ar fi avut loc în primele două luni ale acestui an, a fost dezvăluită chiar de presupusa amantă în vârstă de 36 de ani. Aceasta susţine că l-a cunoscut pe episcopul reformat pe reţeaua de socializare, la sfârşitul anului trecut şi, după câteva săptămâni în care au discutat în mediul online, au devenit atât de apropiaţi încât bărbatul i-a făcut mai multe vizite acasă, iar la un moment dat a invitat-o şi la biserica reformată din cartierul orădean Ioşia, unde a ţinut o slujbă.

„Zmeurica mea”

Între vizite, însă, cei doi au purtat îndelungi discuţii pe aplicaţia Whatsapp, dar şi prin aplicaţia de mesaje private a reţelei Facebook, susţine femeia, preotul trimiţându-i mesajele de pe contul care este activ şi în prezent şi unde publică articole serioase şi predici sau lasă mesaje enoriaşilor. Orădeanca povesteşte că, în prima fază, bărbatul a fost încântat de interesul pe care i-l acorda.

„Aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul femeii, pe care o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”.

Preotul o provoca, totodată, să-i trimită şi poze cât mai explicite, cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele”. Femeia susţine că, ulterior, când episcopul a considerat că a devenit prea insistentă, acesta a bătut în retragere şi a ameninţat-o că îi blochează numărul, ca să nu-l mai poată contacta, iar în cele din urmă i-a transmis brusc că nu mai vrea să o vadă.

Denisa Chilba mai spune că s-a simţit rău şi că medicul ar fi anunţat-o că este însărcinată. Ea susţine că, în condiţiile în care Csűry refuza să discute cu ea, săptămâna trecută l-a vizitat acasă, unde, de faţă cu soţia, cantoriţa şi cu doi muncitori, a „mărturisit” totul.

Femeia mai spune că, pe 17 aprilie, a mers la sediul Episcopiei ca să-l reclame pe episcop pentru comportament nedemn, de unde, însă, a fost scoasă sub ameninţarea cu Poliţia. „Nu mă las călcată în picioare, trebuie să-şi asume răspunderea”, spune ea.

Hărţuire şi şantaj

Episcopul Csűry István recunoaşte că a cerut ajutorul Poliţiei, însă spune că a făcut acest lucru pentru că femeia l-a hărţuit încă din luna decembrie a anului trecut. Potrivit lui Csűry, de la sfîrşitul anului trecut, femeia i-ar fi făcut peste 2.000 de apeluri şi i-a trimis aproximativ 1.000 de SMS-uri prin care i-a cerut „30.000 euro” şi spune că, în telefonul său personal, există „nenumărate SMS-uri de ameninţare, inclusiv cu moartea, şi şantajare trimise şi care continuă şi în prezent”. În schimb, episcopul neagă vehement acuzaţia de adulter şi inclusiv mesajele pe care i le-ar fi trimis femeii, susţinând că nu au fost scrise de el. „Nu-i nimic adevărat. Alte comentarii nu am de făcut”, susţine înaltul prelat.

Poliţia şi Comisia de Disciplină a Sinodului Bisericii Reformate vor stabili cine are dreptate în acest scandal sexual. Potrivit Regulamentului bisericesc, este considerată abatere disciplinară orice încălcare a bunelor moravuri, a obligaţiilor stabilite prin canoanele, regulamentele şi legămintele bisericeşti, a jurământului făgăduinţei nupţiale, dar şi instigarea la vreunul din păcate.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

4 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

5 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…