EXPLOZIV! Băsescu CONFIRMĂ că Dorin Cocoș a CIRIPIT: Da, a vorbit după ce Alin Cocoș a fost VIOLAT în celulă!

EXPLOZIV! Băsescu CONFIRMĂ că Dorin Cocoș a CIRIPIT: Da, a vorbit după ce Alin Cocoș a fost VIOLAT în celulă!

Fostul președinte Traian Băsescu confirmă informația că Dorin Cocoș a devenit informator al DNA! Informație difuzată de noi în urmă cu doar câteva zile. ”În cazul Cocoş. Din câte ştiu, Alin Cocoş a fost violat în celulă. Nişte oameni l-au umilit în celulă până când tatăl lui a vorbit.”, a declarat, la România TV, Traian Băsescu.

"Am văzut destui oameni băgați la beci și pentru că n-au vorbit din prima clipă li s-au băgat copiii cu oameni care i-au violat. Asta s-a întâmplat în România între 2015-2016. Acest lucru s-a întâmplat în cazul Cocoș," a declarat Traian Băsescu într-o intervenție telefonică la România TV.  

Bogdan Chirieac a întrebat dacă este vorba despre Alin Cocoș. Fostul președinte a răspuns: "Din câte știu, da. Poate exagerez. A fost ținut în niște condiții cu niște oameni care pur și simplu l-au umilit în celulă, până când tatăl său a vorbit" .

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a ajuns martor-denunțător cu identitate protejată al DNA, indică informații și documente intrate în posesia Flux24.ro.

Dorin Cocoș a depus denunțuri în mai multe dosare, iar în fiecare dintre acestea e înregistrat cu un nume oarecare, iar declarațiile sale se precizează că nu au fost înregistrate audio-video, așa cum prevede legea.

Într-unul din aceste denunțuri Dorin Cocoș apare sub numele de Marin Paraschiv fără nici o altă dată de identificare:  fără CNP, adresă, adresă, numele părinților șamd.

La finalul declarației care a durat 20 de minute la sediul DNA, Cocoș susține că se angajează să informeze procurorii dacă va afla noi informații și că dorește să colaboreze cu organele de cercetare penală.

Cel puțin în unul din dosare identitatea adevărată a lui Dorin Cocoș a fost devoalată în declarațiile date de fiul său, Alin Cocoș, indică informațiile obținute în exclusivitate de Flux.ro.

Elena Udrea a mai declarat zilele trecute la B1 Tv  că fostul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea l-ar fi trimis pe Sebastian Ghiță în arest la fostul său soț, Dorin Cocoș, ca să îi spună să tacă din gură ca să fie totul bine.

Fiindcă Dorin Cocoș vroia să spună că a dat bani, că a dus 500.000 de euro la sediul SRI, a mai susținut Elena Udrea.

Ghiță i-a transmis lui Cocoș din partea lui Coldea să stea liniștit în arest și să nu să spună nimic pentru că totul va fi bine, Aceste lucruri mi le-a povestit domnul Sebastian Ghiță, a mai afirmat Udrea.

Dorin Cocoş a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni închisoare în dosarul Microsoft, o pedepsă considerată mică de mass media.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Orban a primit ce-a meritat!

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL