EXPLOZIV! Dragnea pune pe tarabă șefia PSD pentru salvarea lui fiu-său! E plecat din țară la NEGOCIERI! SURSE

EXPLOZIV! Dragnea pune pe tarabă șefia PSD pentru salvarea lui fiu-său! E plecat din țară la NEGOCIERI! SURSE

Se întâmplă lucruri aproape neverosimile! Sub ochii noștri. Surse din anturajul lui Mihai Tudose spun că Dragnea a pus la bătaie șefia PSD pentru a-l salva pe fiul său de acuzațiile procurorilor DNA! Și că în aceste zile este plecat din țară pentru întâlniri cu personaje care pot intermedia acest troc ordinar!

Se pare că cei de la Antena 3 sunt foarte informați în legătură cu aceste aspecte, fiind cei mai agresivi în promovarea situației de criză din PSD. Toată dimineața au tocat la Dragnea transmițând din fața DNA și spunând că audierile în dosarul TelDrum continuă și că audierea lui Dragnea este iminentă. Dovada că a fost vorba de tocare exclusivă este faptul că nicio altă televiziune sau altă sursă n-au menționat că ar fi fost vorba despre audieri la DNA în dosarul TelDrum. Antena 3 dădea știre cu noi audieri dar nu prezenta nicio persoană care să intre în sediul DNA!!!

Aceleași surse din anturajul lui Tudose spun că Dragnea a plecat afară pentru a putea discuta cu negociatorii de teama ascultărilor. Dar că șansele lui Dragnea de a obține un târg sunt foarte mici. Serviciile au consemn ferm să contracareze orice tentativă a lui Dragnea de a mai scăpa. Oricum, spun sursele, tentativa lui Dragnea este considerată începutul sfârșitului.

Veriga slabă: Fișcuci

Se pare că spaimele lui Dragnea sunt alimentate de informațiile tot mai veridice că a cedat Fișcuci. Primul patron în acte al TelDrum. Fișcuci, spun din ce în ce mai multe surse, a devenit depresiv după ce în vara lui 2014 a fost săltat de procurori și dus cu duba la DNA la audieri în dosarul de evaziune în care a fost pus sub acuzare acum câteva zile.

Amănunt 1: Tudose a părăsit ședința BPN al PSD înainte de terminare. La ieșire, reporterul Antena 3 l-a întrebat direct dacă va fi viitorul președinte al PSD. Chiar dacă el a răspuns că nu, întrebarea a apărut deja oficial, în spațiul public...

Amănunt 2: Duminică seara Antena 3 l-a găzduit pe Ponta care a lansat scenariul înlocuirii lui Dragnea cu Mihai Tudose. Mai mult, Gâdea a difuzat un filmuleț siropos cu Tudose în avionul către Chișinău...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...