EXPLOZIV! MUMU a stat în spatele lui Dragnea la Antena3 și Gâdea i-a făcut un LAUDATIO!

EXPLOZIV! MUMU a stat în spatele lui Dragnea la Antena3 și Gâdea i-a făcut un LAUDATIO!

Corina Bogaciu (27 de ani), candidata care a deschis lista PSD Ilfov pentru Camera Deputatilor, a fost prezenta, alaturi de Gabriela Firea si Liviu Dragnea, in ultima dezbatere electorala de la Antena 3, dezvăluie HotNews.roA fost prezentata chiar de Mihai Gadea cand acesta a facut cunoscute numele tinerilor veniti sa-i sustina pe liderii PSD in studio. Tanara deputata a intrat in atentia presei dupa ce jurnalistii au descoperit pe profilul ei de Facebook mai multe poze in care isi etaleaza calitatile fizice. Presa a scris despre Corina Bogaciu ca este nepoata primarului din Voluntari, Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Joi, 8 decembrie, in ultimele ore din campanie electorala pentru alegerile parlamentare, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei, difuzata de Antena 3. Dragnea a ales sa fie sustinut in emisiune de Gabriela Firea, primarul capitalei, si mai multi tineri candidati pe listele PSD. "Tinerii pe care ii vedeti aici nu numai ca sunt frumosi si liberi, dar fiecare in domeniul lor sunt foarte, foarte bine pregatiti.", a spus Dragnea despre tinerii veniti sa-l sustina la Antena 3.

Printre tinerii pesedisti prezenti in ultima dezbatere electorala de la Antena 3 s-a aflat si Corina Bogaciu. Corina Bogaciu a declarat la BEC ca locuieste in orasul Voluntari si este director de marketing. Presa a scris despre Corina Bogaciu ca are doar studii medii, desi aceasta a declarat la BEC ca este de profesie economist. Tanara este absolventa a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" din Bucuresti, specializarea "matematica-informatica". Ea a promovat examenul de bacalaureat in 2008, reusind sa obtina nota 5.35 la limba si literatura romana, 7.15 la matematica, 8.60 la biologie si 10 la educatie fizica.

La doar 21 de ani, tanara Bogaciu a reusit sa isi cumpere singura o locuinta in orasul Voluntari, cu o suprafata de 244 mp, potrivit declaratiei sale de avere. Anul trecut, Corina a castigat 6227 de lei (aproximativ 518 lei lunar) pentru activitatea de "operator calculator" desfasurata la firma Bicom P.A. Impex SRL,detinuta de Ion si Ioana Bogaciu, parintii acesteia

Ion Bogaciu este varul si nasul de botez al lui Florin Pandele, primarul din Voluntari si sotul Gabrielei Firea, scrie Romania Curata. In 2012, tatal Bogaciu si-a dorit si el un fotoliu in Camera Deputatilor, candidand pe listele ARD-PDL in Colegiul 1 din Ilfov, mai arata sursa citata. In prezent, ocupa functia de consilier local in cadrul primariei orasului Voluntari. El detine impreuna cu sotia sa, Ioana, trei terenuri extravilane cu o suprafata totala de peste 22.550 mp in Ilfov si Ialomita si unul intravilan de 3.500 mp, in Sinesti, Ialomita, potrivit declaratiei de avere din 2016. Cei doi soti mai detin doua case, una in Afumati de 800 mp si o alta in Voluntari, mai modesta, de doar 160 mp. Averea familiei este completata de bijuterii in valoare de 40.000 de lei, 18.000 de euro proveniti din vanzarea unui teren cu o suprafata de 30.000 mp, un tractor si un disc (utilaj agricol).


Dupa ce presa a publicat imaginile cu tanara imbracata sumar, viitoarea deputata si-a sters pagina si profilul de Facebook. A ramas in schimb neatins profilul sau de SoundCloud, de unde aflam ca tanara apreciaza un remix al melodiei “Bitch better have my money”.








Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...