EXPLOZIV! O judecătoare cu PSD în suflet a încercat să strângă semnături pro-Toader! S-a făcut de râs!

EXPLOZIV! O judecătoare cu PSD în suflet a încercat să strângă semnături pro-Toader! S-a făcut de râs!

Cică o judecătoare de la Cluj(o fi Dana Gârbovan de la UNJR/Antena3?) ar fi inițiat o petiție pentru a obține semnături de SUSȚINERE a proiectului ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor Justiției. Aceleași surse spun că doar vreo 15 magistrați activi si vreo 20 de magistrați pensionari ar fi semnat petiția, dezvăluie Ondine Gherguț pe contul său de Facebook.

Postarea jurnalistei Ondine Gherguț:

„Surse din CSM susțin că o judecătoare de la Cluj ar fi inițiat o petiție pentru a obține semnături de SUSȚINERE a proiectului ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor Justiției. Aceleași surse spun că doar vreo 15 magistrați activi si vreo 20 de magistrați pensionari ar fi semnat petiția. (LE: Ministrul Toader ar fi avut nevoie de o astfel de listă de susținere pentru a înștiința Comisia Europeană și Comisia de la Veneția că în România există și mulți magistrați care îi susțin "reformele")

Am vrea să se dea publicității lista pentru ca să știm și noi câți magistrați vor ca Justiția să fie re-subordonată TOTAL politic așa cum a fost până în decembrie 1989, când funcționa o secție specială de anchetare a magistraților care refuzau să execute ordine politice, secție pe care dl TOADER vrea să o reînființeze. De asemenea, ca anchetele Inspecției Judiciare, coordonate direct de ministrul Justiției, să îi oblige pe magistrați să execute ordinele guvernului politic.

Oricum, numărul celor care se opun subordonării Justiției - circa 3.500 de judecători și procurori (încă nu este gata centralizarea, lista fiind DESCHISĂ în continuare) - este atât de mare că politicienii NU au cum să ignore.” 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…