EXPLOZIV! O jurnalistă de la Digi24 îi cere scuze lui Cioloș! Mesaj EMOȚIONANT!

EXPLOZIV! O jurnalistă de la Digi24 îi cere scuze lui Cioloș! Mesaj EMOȚIONANT!

Gest fără precedent în presa din România! Ioana Ciurlea, jurnalistă la Digi24, își cere scuze față de public și față de Dacian Cioloș pentru momentele jenante(cel puțin) care au avut loc duminică seara în fața clubului Colectiv când a a sosit premierul să aprindă o lumânare. Spre deosebire de trepanații de la Antena3, care, în frunte cu jigodia de Gâdea, s-au gândit să profite de ocazie ca să acuze agresiunea ofițerilor SPP asupra jurnaliștilor-adică o nesimțită de la ei din tembeliziune, fata asta de la Digi24 a avut mustrări de conștiință. Dar și mult bun-simț. Care merită făcut public.

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, jurnalista Ioana Ciurlea a descris momentul penibil în care Dacian Cioloş a fost încolţit de echipele de filmare în drumul său spre locul unde se depuneau flori şi lumânări.

„Imi cer scuze, domnule Dacian Ciolos. Imi cer scuze tuturor oamenilor care in seara asta, in fata clubului #Colectiv, au asistat, fara voie, la momentul pe care eu il consider cel mai jenant din viata mea de reporter.

• "Cel mai greu e sa schimbam mentalitati, inclusiv cum reactionam acum." Asta ne-a spus Dacian Ciolos, noua, reporterilor.

Nu mi-a fost niciodata mai rusine decat in seara asta. Dacian Ciolos a ales sa vina la Colectiv la lasarea noptii. Nu cand acolo au fost 5000 de oameni. Nu cu ora anuntata, sau cu comunicate de presa trimise din timp. Avea bratul plin de flori. A evitat drumul spre camerele de luat vederi si a facut un ocol spre locul in care erau aprinse lumanarile. Nu stiu cum a aratat ocolul asta, dar din departare, de peste drum, arata ca o urmarire frenetica. Operatorii tipau "Ma!", "Ba!", "Ho!". Reporterii il tineau umar la umar. In fuga asta absurda, in fata unui loc in care linistea durea, am auzit-o pe colega din fotografie tipand la Dacian Ciolos. Si l-am vazut pe premier, cu grimasa unui om descumpanit, spunand "va rog". Ne ruga sa il lasam sa isi aprinda lumanarea. Niciodata nu mi-a fost mai rusine de grimasa unui om. De privirile scarbite ale oamenilor din jur. Imi cer scuze ca am fost in seara asta parte dintr-o scena defecta, agresiva si trista. Am fost departe, dar in privirile scarbite am fost toti unul, "presa".”, a scris Ioana pe pagina ei.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”