EXPLOZIV! Rusia își face partid în România: Coaliția pentru Familie! Serviciile secrete sunt în alertă

EXPLOZIV! Rusia își face partid în România: Coaliția pentru Familie! Serviciile secrete sunt în alertă

Rusia își face partid în România: Coaliția pentru Familie! Serviciile secrete sunt în alertă! Și marii „valeți” ai coaliției, populiștii Dragnea și Tăriceanu, au fost sfătuiți discret să o lase mai moale cu referendumul promis. Serviciile au informații conform cărora, cu ajutorul unor capi ai BOR din zona Moldovei și Olteniei, agenți de influență ai Rusiei agită spiritele pentru transformarea Coaliției pentru Familie într-un partid politic. Care să-și facă debutul în viața publică la alegerile prezidențiale din 2019.

Dragnea, când a auzit de Moldova și Oltenia a luat foc. Și a cam ieșit din prim-plan. Însă Tăriceanu, despre care a apărut subit știrea, deja perpetuată, că vrea să candideze la președinție în 2019, a rămas pe baricadele luptei pentru „familia tradițională”. Nu este cel puțin ciudat că tocmai el, însuratul de cinci ori, este în fruntea apărătorilor credinței? Interesant, nu?

„Putin nu are nevoie de amenințări armate pentru a rupe România din Comunitatea Europeană, de tratatul nord-atlantic sau altă alianță, ci de Coaliția pentru Familie, de trei milioane de români care vor să creadă că este vorba doar despre nenorociții ăia de homosexuali, dar și de cele 17 milioane de români (sau câți om mai fi cu adevărat) care nu vor să se uite cu atenție la ceea ce se întâmplă. Și de politicieni populiști care preferă să lovească în cei oricum dezavantajați, decât în cine trebuie.

Efortul Coaliției pentru Familie nu este pentru protejarea familiei creștine, tradiționale sau împiedicarea familiei alternative! El este în primul rând pentru aruncarea în aer a societății românești, pentru mutarea ei pe harta ideologică și politică, la opt sute de kilometri, și întoarecerea ei în bezna evului mediu”, scria  Vice.com/ro  în 2016. Lucrurile încep să prindă contur, nu-i așa?

Și mai este un amănunt care-l leagă pe Tăriceanu de acest incest. La parlamentarele din 2016, ALDE a fost puternic sprijinit de comunitățile de baptiști din nord-vestul țării. Cine sunt baptiștii? Păi sunt coloana a 5-a a Coaliției pentru Familie...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”