EXPLOZIV! S-a scăpat Toader? Ce-au de gând să facă în continuare cu DNA după ce puciul a EȘUAT?

EXPLOZIV! S-a scăpat Toader? Ce-au de gând să facă în continuare cu DNA după ce puciul a EȘUAT?

S-a scăpat Toader? Ce-au de gând să facă în continuare cu DNA după ce puciul a eșuat?

Toader: „Pe mine nu m-a convins nimic din contra-argumentele dumneavoastră. Sigur, nu va judeca doar Secția pentru procurori. Vor judeca românii, va judeca societatea în general. Adevărul trebuie știut, trebuie asumat”.

„Sunt convins, indiferent de ce va decide CSM, indiferent de ce va decide președintele, indiferent de ce va decide CCR dacă va fi sesizată, că dezbaterea va continua, ca să vedem radiografierea exactă a activității manageriale a DNA”, a amenințat Toader la sfârșitul ședinței secției de procurori din cadrul CSM.

Fraților, ăștia nu se lasă până nu desființează DNA!

Să nu mai vorbim că Toader, a enunțat marți posibilitatea unei sesizări a Curții Constituționale privind existența unui conflict juridic de natura constitutională în cazul în care președintele Iohannis nu o va revoca pe șefa DNA.

Tudorel Toader nu a elaborat însă subiectul și nu a dat indicii despre posibilul titular al sesizării CCR, dar trebuie spus că Antena 3 se ocupă de joi numai cu promovarea acestui subiect...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...