EXPLOZIV! Tudose, ATAC fără perdea la Dragnea, sâmbătă dimineață! La Antena 3!

Premierul Mihai Tudose a avut o ieșire foarte virulentă sâmbătă dimineață, la Antena 3! El a spus arată că anumiți politicieni au stat calmi 27 de ani, iar acum se plâng că unii sunt nervoși. Afirmația lui Tudose este un atac fără perdea la Liviu Dragnea, cel care spunea că îi recomandă premierului să fie mai calm în 2018. Este al doilea răspuns dat de Tudose la recomandarea făcută de Dragnea acum două zile, ca în 2018 să fie mai calm. Vineri seară, la RTV, Tudose a declarat că dacă Dragnea a spus asta despre el și el îi recomandă la fel: Să fie mai calm.

„Dacă a fi foarte ferm şi a urmări (...) nişte termene şi nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare. (...) După 27 de ani de nefăcut nimic în anumite zone, mai poţi să fii calm? Eu cred că cine e calm pe anumite zone nu înţelege absolut nimic din ce se întâmplă. Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, păi le urez succes celor care vor să fie calmi, noi nu putem să fim calmi. N-avem spitale şi vrem să fim calmi. Nu pot să fiu calm!”, a declarat Tudose într-un interviu difuzat sâmbătă la Antena 3, fiind întrebat de ce crede că i-a recomandat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie mai calm.

Şeful Guvernului a adăugat că nu ştie ce înţelege preşedintele PSD „prin a fi nervos”.

Întrebat dacă s-au plâns anumiţi miniştri liderului PSD, Tudose a afirmat: „Dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia”.

Pe de altă parte, chestionat cum comentează faptul că Dragnea a spus că li s-ar fi oferit la doi dintre miniştri funcţia de lider al PSD, lăsând să se înţeleagă faptul că şi premierul ar fi primit aceeaşi ofertă, Tudose a răspuns: „Nu comentez. (...) Nu mi s-a spus aşa ceva. Nu comentez, mi se pare... Dacă cineva a fost pus în postura asta, să iasă să spună”.

Reamintim că Liviu Dragnea este suspect în dosarul Tel Drum, un dosar în care liderul PSD este acuzat că alături de alte persoane ar fi sifonat banii europeni destinați contrucției de drumuri. 

Pe de altă parte, Tudose a spus că în România nu va fi creat un precedent pentru activarea aticolului 7 de către Comisia Europeană, ca în cazul Poloniei, pentru revizuirea modificărilor legislative care au afectat statul de drept. 

„Nu va fi creat. (...) Nu vrea nimeni chestiunea aceasta. Nu se va întâmpla”, a arătat Tudose.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion