EXPLOZIV! Udrea anunță că este însărcinată cu gemeni și că își caută casă în Costa Rica! Credeți că o să facă vreodată pușcărie în România?

EXPLOZIV! Udrea anunță că este însărcinată cu gemeni și că își caută casă în Costa Rica! Credeți că o să facă vreodată pușcărie în România?

Udrea anunță că este însărcinată cu gemeni și că își caută casă în Costa Rica! Credeți că o să facă vreodată pușcărie în România? Elena Udrea, condamnată la șase ani și jumătate de închisoarea în primă instanță, anunță la Antena 3 că este gravidă cu gemeni și că își caută casă în Costa Rica! Între România și Costa Rica nu există acord de extrădare! Și cine extrădează o mamă cu doi copii de-abia născuți și mai apoi minori, unică întreținătoare? 

Realizați că această stratagemă a fost pusă la cale de mai bine de doi ani? Și că nu este singură la faza asta? Serviciile noastre secrete ce-au păzit?

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Gala Bute", in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

"Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o tara foarte scumpa. Eu am venit, mi-am vizitat niste prieteni foarte buni. Am gasit niste vechi cunostinte care ne-au aratat locuri foarte frumoase. Am vazut Capitala. De obicei nu dau socoteala de ce plec din tara, dar cand lucrurile par ascunse dau nastere la tot felul de scenarii. Eu sunt intre doua proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Dupa ce am facut-o pe prima, am venit aici. Apoi, saptamana viitoare o voi face pe cea de a doua. Daca toate lucrurile decurg bine, ma intorc acasa. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

"Au venit oameni cu probe in ultimele zile. Au fost demonstratii in direct de cum se falsifica problele de catre procurorii DNA si nu s-a intamplat nimic. Faptul ca eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai conteaza raportat la impactul acestor probe video", a mai spus Udrea.

Intrebata daca ii e teama ca se va intoarce in puscarie, Udrea a raspuns ca: "Da. Dar pana si din puscarie se iese. Eu am fost Elena Udrea si inainte sa ajung in puscarie, si dupa ce am iesit de acolo. Nu exista niciun motiv pentru care cineva doreste sa sustina Sistemul. Imi este teama sa ma intorc la puscarie, dar pot trai in orice situatie. Sunt acelasi om."




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...