EXPLOZIV Avocata lui Secureanu făcea spionaj în legătură cu înregistrările despre Firea! Noi amănunte INCENDIARE

EXPLOZIV Avocata lui Secureanu făcea spionaj în legătură cu înregistrările despre Firea! Noi amănunte INCENDIARE

Avocata lui Secureanu făcea spionaj în legătură cu înregistrările despre Firea! ”Vrăbi”, iubita directorului, a declarat la DNA că avocata Carmen Tease, în loc să-l apere pe Secureanu, a încercat să afle dacă există înregistrări cu Firea. Carmen Tease confirmă că reprezintă și Primăria în multe procese, dar ”nimeni nu mi-a cerut vreodată să aflu ceva din procesul lui Secureanu”, dezvăluie  Tolo.ro .

La rându-i, Gabi Firea spune că n-a trimis niciodată pe cineva să se intereseze despre înregistrările lui Secureanu.

”Avocata Carmen Tease mi-a solicitat să verific dacă Secureanu deține înregistrări audio-video cu primarul general Gabriela Firea” Eugenia Chiriac, declarație scrisă la DNA, aflată în dosarul 16938/3/2017 de la Tribunalul București  

 ”Ce, au început să le tremure bețele?! ”Florin Secureanu despre înregistrările pe care le-a predat la DNA.

În dosarul în care Florin Secureanu a fost trimis în judecată pentru delapidare și luare de mită există următorul document de o pagină:

”Declarație

Subsemnata Chiriac Cristina Eugenia, martoră în dosarul 869/P/2016 al DNA, prin prezenta i-am adus la cunoștință inculpatului Secureanu Florin Adrian că avocata contractuală Carmen Tease cu care eram nevoită să colaborez la cererea sa pentru comunicare de acte utile în cadrul dosarului penal mi-a solicitat să verific dacă Secureanu Florin Adrian deține înregistrări audio-video cu primarul general Gabriela Firea.

Ulterior, pe surse, am aflat că acest avocat lucrase la Primăria Municipiului București la oficiul juridic și, de asemenea, reprezentase ASSPMB în diverse procese.

Eu am predate DNA în integralitate documentație audio-video cu privire la Gabriela Firea și alții.

Din această cauză Secureanu Florin Adrian mi-a spus că va renunța la serviciile acestui avocat și al colaboratoarei acesteia Mărculescu Florina, prezentă la audierile de martori de la DNA fără a deține un mandat și un contract avocațial semnat din partea lui Secureanu Florin Adrian.

04.04.2017”

CREDE CĂ AVOCATUL A JUCAT PENTRU FIREA

Documentul este scris în fața procurorilor și semnat de Eugenia Cristina Chiriac, iubita pe care Florin Secureanu o alintă ”Vrăbi”.

Din declarație rezultă că Florin Secureanu a renunțat la avocatul Carmen Tease pentru că, în lunile când el era în arest, apărătorul ar fi făcut un joc dublu.

Tease ar fi mimat că îl reprezintă pe Secureanu și, de fapt, spiona pentru Gabriela Firea.

Asta e convingerea clientului și a iubitei acestuia, pe care ”Vrăbi” a și pus-o pe hârtie, în declarația aflată la dosar.

SECUREANU SPUNE CĂ I S-A CERUT, ”ÎN MOD CLAR ȘI CU DICȚIE”, BIRUL DE CAMPANII ELECTORALE

Într-o discuție purtată acum două zile cu ziarul, Secureanu și-a mărturisit credința că ”scandalul cu mine s-a decis în anumite birouri”, arătând și spre primarul Gabriela Firea, în subordinea căreia este Spitalul Malaxa.

El era temător că până și întrebările Gazetei sunt puse în numele Gabrielei Firea și nu ca să fie publicate!

Managerul susține că și ziarul face parte din acest complot cu primarul și ”cu alte forțe”.

De altfel, în discuția cu jurnaliștii el a pretins textual că ”au venit emisari de la Firea și mi-au cerut bani de campanii și, când am refuzat, m-a schimbat imediat”.

Secureanu a confirmat că aceste întâlniri în care i s-a cerut practic un bir pentru campaniile electorale apar prinse ”clar și cu dicție” pe înregistrările audio-video  predate la DNA.

Și a refuzat să detalieze.

GABI FIREA: ”PLĂSMUIREA IMAGINAȚIEI UNEI PERSOANE”

Contactată de ziar, Gabriela Firea a exclus orice legătură cu aceste înregistrări și a negat că s-a interesat vreodată de ele.

Întrebat specific dacă a pus-o pe avocata Carmen Tease sau pe altă persoană să discute cu Secureanu sau cu altcineva despre înregistrări, primarul general al Capitalei a răspuns prin biroul Primăriei:

”În ce privește ideea potrivit căreia Primarul General ar fi încercat să afle, prin intermediul unei avocate, ce „dovezi” ar avea Secureanu împotriva sa, aceasta nu are niciun fundament real, fiind probabil plăsmuirea imaginației aceleiași persoane care n-a avut nicio reținere în a-și însuși identitatea Primarului General la o ceremonie de premiere peste hotare”.

Primarul Bucureștiului face trimitere la momentul redat de ziar  în care ”Vrăbi” a ridicat un premiu în numele Gabrielei Firea la Londra.

CE E PE ÎNREGISTRĂRI?

Cotizațiile ”pentru partid” sau ”pentru campanii” nu sunt o noutate.

În România există deja procese pe rol cu acest subiect.

Dar, până acum, nu s-a vorbit despre cotizațiile luate la negru din sistemul de sănătate.

Acum e clar că înregistrările există și că sunt în posesia procurorilor.

Dar cât de relevante sunt ele și atestă într-adevăr că Primăria cere bani pentru campanii?

Cei care-l cunosc pe Florin Secureanu susțin că există ”un mix de prostii și de lucruri utile în aceste înregistrări”.

”Discuțiile înregistrate de Secureanu sunt diverse. Probabil că 80% dintre ele sunt nimicuri, povești de masă. Dar restul pot reprezenta piste care să devoaleze corupția”-Sursă a Gazetei din Spitalul Malaxa

-O cunoașteți pe Gabriela Firea?

Avocata Carmen Tease: Nu. Dar, ca cetățean, sunt mândru că și-a asumat greutatea imensă de a conduce Bucureștiul. Ca om sunt bucuros că Gabi Firea conduce orașul. Face o muncă și depune un efort remarcabil! Dar, la noi, doi încearcă să facă un lucru bun și o sută îl strică.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”