EXPLOZIV/13, zi cu GHINION pentru FOMISTA din Caracal! Au PRINS-O!

EXPLOZIV/13, zi cu GHINION pentru FOMISTA din Caracal! Au PRINS-O!

Scena politică din România fost zguduită astăzi de cel mai mare scandal de dopaj din istorie. În urma controlului antidoping, senatoarea Cristiana Anghel a fost prinsă că a consumat în cantități exagerate un drog care, conform studiilor din ultimii 27 de ani, ar face ravagii în rândul politicienilor.

Specialiștii de la Agențiea Naționale Anti-Doping s-au sesizat din oficiu, după ce au urmărit cu atenție atât comportamentul, cât și discursurile senatoarei trimise în Parlament de cel mai mare traficant de cacat din România, Dan Voiculescu. Cazul este cu atât mai grav cu cât senatoarea nu ar fi consumat doze normale de rahat, cum consumă majoritatea politicienilor, ci doar supradoze, cum doar cei mai buni jurnaliști de la Antena 3 pot consuma.

Acum cadrele medicale pun sub semnul întrebării așa zisă greavă a foamei, care a propulsat-o pe învățătoare din Caracal direct pe scena politică. Acestea susțin că un om atât de dependent cum este senatoarea, nu ar fi rezistat niciun moment fără să se îndoape cu căcat, de aceea avertizează că totul ar fi fost doar o înscenare.

Scandalul pare a fi abia la început. Este posibil ca în zilele următoare să iasă la iveală și alte cazuri similare, deoarece ofițerii antidoping au pus ochii pe mai mulți politicieni, printre care și al doilea om în stat, pe Călin Popescu-Tăriceanu.  SURSA/plaicuoi.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

5 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA