EXPLOZIV/Acest RAHAT a fost SECRETAR de STAT în MAI! Fost coleg și prieten la cataramă cu Ponta!

EXPLOZIV/Acest RAHAT a fost SECRETAR de STAT în MAI! Fost coleg și prieten la cataramă cu Ponta!

Înregistrăzi explozive prezentate de Antena3 arată cum se comportă un membru al Guvernului atunci când este prins că a încălcat regulile de circulaţie. Fostul secretar de stat de la Ministerul de Interne, Bogdan Tohăneanu, a făcut un scandal monstru atunci când era în funcţie şi a fost oprit de poliţişti în faţa Aeroportul Henri Coandă.

Tohăneanu i-a ameninţat pe aceştia cu controale de al DIPI, doar pentru că urma să fie amendat că nu a purtat centura. În plus, le-a vorbit agenţilor cu un limbaj suburban, i-a înjurat şi a încercat să fugă de la locul faptei.

Atunci când a aflat că poliţiştii au înregistrat totul şi că urmează să îi trimită Ministrului de Interne imaginile a încercat să negocieze cu ei.

Chiar a dat un telefon şi i-a anunţat pe agenţi să se teamă, pentru că vorbeşte cu un personaj important.

Iată o  POSTARE de pe site-ul Polițiști.ro despre acest rahat la scurt timp după numire

Posted 25 Jul 2012

Prieten la cataramă cu actualul premier Victor Ponta, fostul patron de fotbal de la echipa Progresul Bucureşti, Bogdan Tohăneanu, a fost numit pe data de 18.07.2012 nici mai mult nici mai puţin secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Intenelor !! Adică mai pe înţelesul tuturor un patron din fotbal a devenit peste noapte specialist în MAI. 

Când credeam că această instituţie va deveni una de profesionişti, când credeam că am scăpat de miniştri cu şcoli de rulmenţi şi cu bacalaureat luat la 24 de ani, iată că politicienii actuali nu se dezmint şi propulsează în posturi cheie tot felul de parveniţi şi oameni care nu au legătură cu acest minister. Mai jos aveţi copia actului oficial de numire. 

DECIZIE nr. 418 din 18 iulie 2012 privind numirea domnului Bogdan Tohaneanu in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor

EMITENT: GUVERNUL - PRIMUL-MINISTRU

PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 494 din 18 iulie 2012 

Având în vedere propunerea formulatã de ministrul administraţiei şi internelor,

în temeiul art. 15 lit. d) şi art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi al art. 9 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri prin Legea nr. 15/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

primul-ministru emite prezenta decizie. 

ARTICOL UNIC

La data intrãrii în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Tohãneanu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Administraţiei şi Internelor. 

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

 Contrasemneazã:

Secretarul general al Guvernului,

Ion Moraru

 Bucureşti, 18 iulie 2012.

Nr. 418.






Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?